Open vacancy Carea

Psykologi yleissairaalapsykiatriaan

CareaCareaKotka
Työavain: 
198910
Hakuaika alkaa: 
1.10.2018
Hakuaika päättyy: 
28.10.2018 23.59
Palkka: 
Palkkaus Carean palkkausohjeen mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Psykologipalvelut on 21 psykologiammattilaisen yksikkö, joka vastaa Careassa erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen hyvästä psykologityöstä

Etsimme aikuispsykiatrian osaajaa

Kymenlaakson keskussairaalan yleissairaalapsykiatriaan Kotkaan

Yleissairaalapsykiatrian työtehtävät sisältävät mm. työkykyarviointeja, trauma- ja kriisityötä. Psykologi tekee tiivistä yhteistyötä lääkärin ja kuntoutus- ja kipupoliklinikan kanssa. Työnkuvaa on mahdollista kehittää omien kiinnostusten mukaan. Arvostamme terveyspsykologian ja psykiatrian kokemusta. Psykologi toimii moniammatillisen työryhmän jäsenenä ja saa työhönsä kokeneiden psykologien osaavan ja jatkuvan tuen. Suhtaudumme myönteisesti ammattitaidon ylläpitämiseen sekä kehittämiseen koulutuksen ja työnohjauksen keinoin.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuina.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

johtava psykologi Matti Suhonen, p. 044 2231 493
psykologi Tarjaliisa Raitanen p. 044 2231 279