Open vacancy Carea

Psykologi nuorisopsykiatrian poliklinikalle

CareaCareaKotka
Työavain: 
198911
Hakuaika alkaa: 
1.10.2018
Hakuaika päättyy: 
28.10.2018 23.59
Palkka: 
Palkkaus Carean palkkausohjeen mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Psykologipalvelut on 21 psykologiammattilaisen yksikkö, joka vastaa Careassa erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen hyvästä psykologityöstä

Haemme tiimiimme

KOTKAN NUORISOSPSYKIATRIAN POLIKLINIKALLE SIJAISTA 12.3.2020 asti

Carean nuorisopsykiatrian yksikköön kuuluvat poliklinikat Kouvolassa ja Kotkassa sekä sairaalaosasto Kuusankoskella. Psykologi osallistuu psyykkisesti oireilevien nuorten tilanteen kokonaisarviointiin ja hoitoon moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Verkostojen kanssa tehtävä yhteistyö on keskeistä.

Huolehdimme, että tehtävään tuleva saa hyvän perehdytyksen ja kattavan kollegiaalisen tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys.

Nuorisopsykiatrian tehtävässä on ennen toimen vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen ote rikosrekisteristään.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuina.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

johtava psykologi Matti Suhonen, p. 044 2231 493
psykologi Tarjaliisa Raitanen, p. 044 2231 279