Open vacancy Muuramen kunta

Uinninvalvoja/uimaopettaja, liikunnanohjaaja

Muuramen kuntaVapaa-aikapalvelutMuurame
Työavain: 
198945
Hakuaika alkaa: 
2.10.2018
Hakuaika päättyy: 
1.10.2019 15.00
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Vuorotyö
Tuntityö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
1.10.2018
Työn kuvaus

Ajoittaisia erimittaisia sijaisuuksia Muuramen toimeliaassa uimahalli-kuntosali Aallottaressa. Työ sisältää työvuorosta riippuen uinninvalvontaa, peruskoululaisten uimaopetusta, vesiliikunnan sekä vesijumpan ohjauksia ja kuntosaliohjauksia. Uinninvalvojan tehtäviin edellytetään SUH:in uinninvalvojakurssia ja hyväksytysti läpäistyä uinninvalvojan testiuintia, uimaopetuksiin SUH:in uimaopettajakurssia ja liikunnanohjauksiin joko koulutusta ja/tai kokemuksen tuomaa osaamista. Ilmoita omaavasi koulutukset hakemuksessa.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä tämä hakemus.
Otamme sinuun yhteyttä mahdollisen haastattelun sopimiseksi. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilöllisyystodistus sekä alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista. Hakijan on esitettävä myös lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote.

Edellytämme hakijalta hyvää uinti-, opetus- sekä asiakaspalvelutaitoa.

Organisaation kuvaus

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava yli 9500 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme “Muurame-hengeksi”.

Yhteystiedot

Riikka Uurtio, uimahallin esimies p. 040 559 2763