Open vacancy Sipoon kunta

Kaavoitusarkkitehti

Sipoon kuntaKehitys- ja kaavoituskeskus, KaavoitusyksikköIso Kylätie 18Sipoo
Työavain: 
199002
Hakuaika alkaa: 
2.10.2018
Hakuaika päättyy: 
31.10.2018 16.00
Palkka: 
TS:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.1.2019, tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on ketterä ja nopeasti kasvava kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Kunnan kehitys- ja kaavoituskeskukseen kuuluva kaavoitusyksikkö vastaa Sipoon kunnan asemakaavoituksesta. Yksikössämme työskentelee tällä hetkellä seitsemän asiantuntijaa.

Haemme nyt dynaamiseen joukkoomme vakituiseen tehtävään KAAVOITUSARKKITEHTIA 2.1.2019 alkaen, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Kaavoitusarkkitehtina vastaat asemakaavojen ja asemakaavamuutosten laatimisesta sekä konsulttihankintojen kilpailuttamisesta ja ohjaamisesta. Tehtäviisi kuuluu kaavoituksen asiantuntijalausuntojen antaminen mm. osana rakennuslupaprosessia. Toimit kaavoituksen asiantuntijana yhteistyötä vaativissa muiden tahojen hankkeissa. Osallistut myös rakentamisen ohjaamiseen ja laadit rakennustapaohjeita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaavoitusprosessin ja rakennusalan tuntemusta, aloitteellisuutta sekä kykyä hallita kokonaisuuksia. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä vuorovaikutuksellista työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavan ja kehittyvän kunnan palveluksessa, asiantuntevan ja osaavan työyhteisön tuen sekä joustoa työhösi. Tuemme aktiivisesti oman osaamisen kehittämistä sekä panostamme henkilöstön hyvinvointiin.

Edellytämme sinulta joko teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettua arkkitehdin tutkintoa sekä toisen kotimaisen kielen hyvää, toisen tyydyttävää taitoa ja ennen kaikkea positiivista yhteistyökykyistä asennetta kaksikielisessä työympäristössä. Tarjoamme myös mahdollisuuden kielitaidon kehittämiseen. Lisäksi odotamme sinulta vähintään 2-5 vuoden kokemusta erilaisista kaavahankkeista ja laskemme eduksi yhdyskuntasuunnittelijan pätevyyden.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS:n) mukaisesti, tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta ja valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Jätä hakemuksesi ja CV:si 31.10.2018 mennessä ohessa olevan linkin kautta, tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa asemakaavapäällikkö Jarkko Lyytinen 0504093957 tai jarkko.lyytinen(at)sipoo.fi