Open vacancy Carea

Psykologi lastenpsykiatrian poliklinikalle

CareaCareaKauppakatu 5 BKotka
Työavain: 
199011
Hakuaika alkaa: 
2.10.2018
Hakuaika päättyy: 
28.10.2018 23.59
Palkka: 
Palkkaus Carean palkkausohjeen mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme psykologia lastenpsykiatrian poliklinikalle Kotkaan.

Psykologipalvelut on 21 ammattilaisen yksikkö, joka vastaa Kymenlaakson erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen hyvästä psykologityöstä. Olemme monipuolistaneet työtapojamme lastenpsykiatriassa, ja lisäämme nyt psykologien määrää pystyäksemme paremmin vastaamaan tarpeeseen.

Lastenpsykiatrian yksikköön kuuluvat Kotkassa ja Kouvolassa toimiva avohoito sekä koko Kymenlaaksoa palveleva osasto. Psykologi osallistuu psyykkisesti oireilevien lasten tilanteen kokonaisvaltaiseen arviointiin ja hoitoon kokeneen työryhmän jäsenenä. Psykologi tekee lapselle yksilöllisen arvion. Verkostojen kanssa tehtävä yhteistyö on tehtävässä keskeistä. Tarjoamme tulijalle monipuolisten tehtävien edellyttämän neuropsykologien ja tunne-elämän häiriöihin perehtyneiden kollegojen tuen ja hyvän työnohjauksen. Työnantaja tukee täydennys- ja jatkokoulutuksia.
.
Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys.

Muistathan, että 1.3.2018 astu1 voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuina.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

johtava psykologi Matti Suhonen p.044 2231 493,
ylilääkäri Mia Tapiola p. 05 22051
psykologi Tarjaliisa Raitanen p. 044 2231 279
sähköpostit: etunimi.sukunimi@carea.fi