Open vacancy Sipoon kunta

Lähihoitaja

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveysosasto, Ikääntyneiden palvelutIso Kylätie 18Sipoo
Työavain: 
199069
Hakuaika alkaa: 
2.10.2018
Hakuaika päättyy: 
25.10.2018 16.00
Palkka: 
2186,80 €/kk + lisät KVTES:n mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoon kotihoito toimii ympäri vuorokauden, mutta työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Kotihoidon painopistealueita ovat mm. muistisairauksien varhainen toteaminen ja voimavarakeskeinen kuntouttava hoito, yhteistyö omaisten kanssa sekä omaishoidon edelleen kehittäminen. Sipoon kotihoito on siirtymässä itseohjautuvaan tiimityöskentelyyn (Buurzorgin malli), jossa työntekijällä on mahdollisuus itse suunnitella ja vaikuttaa mm. työvuoroihinsa sekä työhyvinvointiin ja työn tekemisen tapoihin. Hoidon arvioinnissa käytämme RAI-järjestelmää.

Etsimme nyt joukkoomme kahta LÄHIHOITAJAA vakituisiin tehtäviin, aloitus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, moniammatillisen työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi. Kotihoidossa toimii kolme tiimiä ja meille on tärkeää hyvän työilmapiirin ylläpitäminen ja panostaminen työhyvinvointiin

Edellytämme sinulta lähihoitajan tai perushoitajan tutkintoa sekä toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa. Tarjoamme myös mahdollisuuden kielitaidon kehittämiseen sekä hyvät kouluttautumismahdollisuudet.

Tehtävässä toimitaan koko Sipoon alueella, joten työn hoitaminen edellyttää ajokorttia, ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan ja työ on jaksotyötä. Tehtävän lähtöpalkka on 2186,80 €/kk + lisät. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja valitun on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään 25.10.2018 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidonohjaaja Mona Jonsson, puh. 0503385761, mona.jonsson(at)sipoo.fi tai palvelupäällikkö Tuula Wackström puh. 0503385704, tuula.wackstrom(at)sipoo.fi.