Open vacancy Suomussalmen kunta

Projektipäällikkö Suomussalmen Talentti -hanke

Suomussalmen kuntaSuomussalmen kunta, HallintopalvelutMiilutie 5Suomussalmi
Työavain: 
199227
Hakuaika alkaa: 
5.10.2018
Hakuaika päättyy: 
25.10.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
3.12.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Suomussalmen kunta hakee ESR-rahoituksella toteuttavaan Suomussalmen Talentti -hankkeeseen PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen 3.12.2018 tai sopimuksen mukaan. Projekti jatkuu 31.12.2020 saakka.

Suomussalmen Talentti -hankkeen tavoitteena on opinnollistamisen sekä tuetun ja räätälöidyn opiskelun avulla vahvistaa kohderyhmän ammatillista osaamista sekä motivoida ja ohjata heitä jatkokoulutukseen ja työhön. Hankkeessa luodaan uudenlainen opiskelua mahdollistava ja tukeva malli, jossa asiakas voi suorittaa ammatillisen tutkinnon osia tai kokonaisia tutkintoja yhteistyössä pajojen, työelämän ja oppilaitosten kanssa. Keskeisessä roolissa hankkeessa on opinnollistaminen sekä asiakkaiden henkilökohtaisten urapolkujen löytäminen. Digioppimisen mahdollisuuksia lisäämällä halutaan tuoda opiskeluvaihtoehtoja helpommin saataville. Asiakkaalle tarjotaan tukea ja ohjausta opiskeluun myös silloin kun opintoja suoritetaan omaehtoisena opiskeluna työttömyyspäivärahalla tai työn ohessa vapaa-ajalla. Hankkeen tiimin muodostavat palveluohjaaja, ohjaaja sekä projektipäällikkö.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu kehittää konkreettisia toimintatapoja ja luoda erilaisia työ- ja opiskelupolkuja yhteistyössä oppilaitosten, yritysten, yhdistysten, TE-palvelujen ym. sidosryhmien kanssa. Käytännön työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä Talentti-hankkeen ohjaajan ja palveluohjaajan kanssa. Projektipäällikkö vastaa projektin johtamisesta, seurannasta ja raportoinnista.

Hankesuunnitelmaan voi tutustua osoitteessa: http://www.suomussalmi.fi/talentti

Tehtävä edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta, organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja tiimityöskentelytaitoja. TE-palvelujen, projektiosaamisen sekä suomalaisen koulutusjärjestelmän tuntemus on eduksi tehtävän toteuttamisessa. Työ vaatii uutta luovaa otetta ja ennakkoluulotonta asennetta sekä kykyä rakentaa käytännön toimenpiteitä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Projektipäällikön työaika on 38 h 45 min/vko. Palvelussuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset on jätettävä 25.10.2018 kello 15:00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekry.fi-sivujen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen kunta@suomussalmi.fi. Sähköpostihakemukseen on liitettävä kelpoisuustodistukset ja ansioluettelo.

Organisaation kuvaus

Suomussalmen kunta sijaitsee sisun syntysijoilla Ylä-Kainuussa. Asukkaita kunnassamme on noin 8 000. Olemme ylpeitä rikkaasta historiastamme, upeasta erämaaluonnostamme, monipuolisista peruspalveluista ja liikuntamahdollisuuksistamme. Suomussalmi on nimetty eurooppalaiseksi urheilukaupungiksi vuonna 2018.

Yhteystiedot

Hallintojohtaja Eija Väätäinen, 044 588 9330
Työpalvelukeskus Miilun johtaja Päivi Korja-Schepel, 044 777 3126