Open vacancy Suomussalmen kunta

Viestintäsuunnittelija

Suomussalmen kuntaSuomussalmen kunta, HallintopalvelutKauppakatu 20Suomussalmi
Työavain: 
199228
Hakuaika alkaa: 
11.10.2018
Hakuaika päättyy: 
25.10.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
3.12.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme monipuolista viestintäsuunnittelijaa hallinnon tiimiimme. Viestintäsuunnittelijan tehtävänä on kehittää ja toteuttaa kunnan ulkoista ja sisäistä viestintää sekä markkinointia yhteistyössä johtoryhmän ja toimialojen kanssa. Viestintäsuunnittelijan tehtävä täytetään 3.12.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi siten, että tehtävään valittu toimii sijaisena 18.3.2019 saakka.
Tehtäviisi kuuluu kunnan viestinnän kehittäminen ja koordinointi. Hyödynnät sujuvasti sosiaalisen median työkaluja ja pystyt käyttämään esimerkiksi WordPress-julkaisualustaa, Photoshopia, InDesignia ja Illustratoria sekä Wondershare Filmoraa, jotta saamme kerrottua viestimme myös visuaalisesti houkuttelevana maailmalle.

Vastaat kunnan nettisivujen kehittämisestä ja olet muutenkin monessa mukana:
- kehittämässä kuntamarkkinointia elinvoimapalvelujen kanssa
- rakentamassa digitaalista palvelutarjontaa sekä
- sähköistä päätöksentekoa kunnan toimialojen kanssa ja
- viestimässä kuntalaisille päätöksenteosta.
Jos olet luonteeltasi aloitteellinen, idearikas ja yhteistyökykyinen etkä pelkää oppia uutta ja tarttua toimeen ja sinulla on viestintäalan tuntemusta sekä ylempi korkeakoulututkinto, olet etsimämme henkilö. Arvostamme myös kunta-alan tuntemusta.

Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävän palkkaus ja muut työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakemukset on jätettävä 25.10.2018 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Organisaation kuvaus

Suomussalmen kunta sijaitsee sisun syntysijoilla Ylä-Kainuussa. Asukkaita kunnassamme on noin 8 000. Olemme ylpeitä rikkaasta historiastamme, upeasta erämaaluonnostamme, monipuolisista peruspalveluista ja liikuntamahdollisuuksistamme. Suomussalmi on nimetty eurooppalaiseksi urheilukaupungiksi vuonna 2018.

Yhteystiedot

Lisätietoja hallintojohtaja Eija Väätäinen 044 588 9330 tai eija.vaatainen@suomussalmi.fi tai matkailupäällikkö Aija Laukkanen 044 777 3170 tai aija.laukkanen@suomussalmi.fi