Open vacancy Carea

Sosiaalityöntekijä

CareaCareaKouvola
Työavain: 
199366
Hakuaika alkaa: 
4.10.2018
Hakuaika päättyy: 
28.10.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Carean Sosiaalityön palvelut tuottaa alansa asiantuntijapalvelut eri toimipisteisiimme. Haemme sosiaalityöntekijää työryhmiimme.

Haemme sosiaalityöntekijää sosiaalipalveluiden poliklinikalle ja erityisryhmien asumispalveluihin 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sosiaalityöntekijän työparina toimii sosiaaliohjaaja. Tehtävä sisältää poliklinikkajaksoihin ja asumispalveluihin liittyvien tutkimus- ja arviointijaksojen sopimista ja suunnittelua sekä sosiaalityön toteutusta ja lakeihin perustuvien päätösten tekemistä. Työssä edellytetään liikkumista eri yksiköissä Kymenlaakson alueella, toimipiste sijaitsee Kuusankoskella (Veturin tiloissa). Tehtävä on virkasuhteinen

Sosiaalityöntekijä osallistuu moniammatillisen työryhmän jäsenenä palvelujen ja hoidon /kuntoutuksen arviointiin ja suunnitteluun. Työ edellyttää innostunutta työotetta ja hyvää yhteistyökykyä erilaisissa, muuttuvissa verkostoissa. Huomioimme hakijan henkilökohtaiset osaamisalueet ja lisäkoulutukset tehtävää täytettäessä.

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua toimintojen kehittämiseen ja tuemme osallistumista lisä- ja täydennyskoulutuksiin. Lähiesimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Palkkaus on Carean palkkausohjeen mukainen.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaan. Lisäksi valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa sosiaalityöntekijän toimen sijaisuus voidaan täyttää tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun. Jos sosiaalityöntekijän sijaisuuteen ei tule kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita, täytetään sijaisuus enintään vuodeksi sosiaaliohjaaja-nimikkeellä ja kelpoisuusvaatimuksena on vähintään sosionomi amk-tutkinto.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuina.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Sinikka Tasala, p. 020 633 3270, s-posti etunimi.sukunimi@carea.fi