Open vacancy Haapaveden kaupunki

Sosiaalityöntekijä

Haapaveden kaupunkiHaapaveden kaupunki, Perusturva, SosiaalitoimiTähtelänkuja 1Haapavesi
Työavain: 
199377
Hakuaika alkaa: 
10.10.2018
Hakuaika päättyy: 
29.10.2018 15.00
Palkka: 
Palkka määräytyy KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.11.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haapaveden kaupungin perusturvaosastolla Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen tulosalueella on haettavana sosiaalityöntekijän virka, joka täytetään 1.11.2018 tai sopimuksen mukaan. Työskentelet Haapaveden kaupungin Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen sosiaalipalveluissa. Viran sijoituspaikka on Haapavesi, mutta osan työajasta toimit Pyhännällä. Työtehtäviisi kuuluu monipuolisia sosiaalihuollon tehtäviä mm. aikuissosiaalityössä ja lastensuojelussa, tarkemmat yksityiskohdat työtehtävistää sovitaan yhdessä.
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 817/2015 § 7 ja § 32 mukainen pätevyys. Kyky itsenäiseen työskentelyyn on välttämätön edellytys tehtävän hoitamiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä moniammatillista työotetta. Aiempi työkokemus sosiaalityöstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön, Oman auton käyttö on välttämätön.
Virkaan valitun on ennen tehtävän vataanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote valinnan suorittaneelle viranhaltijalle. Virassa käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa. Hakuaika päättyy 22.10.2018.

Organisaation kuvaus

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Mene osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Yhteystiedot

Perhe- ja sosiaalipalvelupäälllikkö Airi Juntunen, puh. 044 7591 271, airi.juntunen@haapavesi.fi tai perusturvajohtaja Ritva Hantula, puh. 044 7591 460, ritva.hantula@haapavesi.fi