Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Psykologi

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Perhe- ja psykososiaaliset palvelutRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
199516
Hakuaika alkaa: 
5.10.2018
Hakuaika päättyy: 
26.10.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan mahd. pian
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettava psykologin virka, jonka sijoituspaikka on virkasuhteen alkaessa perhe- ja psykososiaalisten palvelujen tulosalueella, perhesosiaalityön tulosyksikössä, perheneuvolassa. Perheneuvolassa työskentelee kahden psykologin lisäksi sosiaalityöntekijöitä, psykiatrisia sairaanhoitajia, perheterapeutti, perhetyöntekijä, toimintaterapeutti ja sihteeri. Perheneuvolan sijainti samoissa tiloissa sosiaalipalvelukeskuksen kanssa mahdollistaa laajan moniammatillisen työn asiakkaiden parhaaksi.

Perheneuvolatyö sisältää mm. kasvatus- ja perheneuvontaa, lapsen/nuoren tutkimusta ja hoitoa, parisuhteiden ongelmien selvittelyä ja perheasioiden sovittelua. Voit halutessasi suunnata työpanoksesi yli tai alle 12 vuotiaisiin ja heidän perheidensä kanssa työskentelyyn.

Psykologin tehtävä on haasteellista ja monipuolista hoito-, konsultaatio- ja verkostotyötä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Lasten ja nuorten psykiatrian erikoislääkärin konsultaatiopalvelut ovat käytettävissä. Neuvolan, päiväkotien, koulujen ja sosiaalityön kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä.

Kelpoisuusehtona psykologin virkaan on laillistetun psykologin pätevyys terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaisesti. Arvostamme myös tehtävään soveltuvaa erikoistumiskoulutusta.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme viran täytössä 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat (ensisijaisesti sähköpostitse) tulosaluejohtaja Antti Tornberg, puh.0401357890 tai palveluesimies Anna Pehkonen, puh. 044 4394590. Työn sisällöstä voi kertoa myös perheneuvolan psykologi Satu Seppänen, puh.0401358096. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi