Open vacancy Janakkalan kunta

Lähihoitaja asumispalveluihin

Janakkalan kuntaJanakkalan kunta, Perusturva, Vanhustyö, AsumispalvelutJanakkala
Työavain: 
199615
Hakuaika alkaa: 
8.10.2018
Hakuaika päättyy: 
24.10.2018 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.11.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme
LÄHIHOITAJAA ASUMISPALVELUIHIN

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde on Kyterinhovissa, joka on 60 asuntoa käsittävä ympärivuorokautisesti valvottu yksikkö. Asukkaiden hoidossa toteutamme kuntouttavaa, toimintakykyä ylläpitävää työotetta ja tuemme asukkaan omia jäljellä olevia voimavaroja. Arjen työssämme on tärkeää asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioitus ja mielekkään arjen mahdollistaminen asukkaan toimintakykyvajeista huolimatta. Kiinteä yhteistyö asukkaiden omaisten kanssa kuuluu työhömme. Asukkailla on usein monia sairauksia, joten tarvitsemme työssä myös hyvää sairaanhoidollista osaamista. Toteutamme asukkaan saattohoidon palvelutalossa, kun asukkaan sairaudet ovat edenneet siihen vaiheeseen. Lääkäri käy Kyterinhovissa viikoittain.

Työympäristönä Kyterinhovi on uusi ja viihtyisä. Uusien tilojen suunnittelussa on huomioitu työergonomia. Lähihoitaja toimii vakituisena vuosilomien tekijänä yksikössä. Jos sinulla on kokemusta ikäihmisten hoidosta ja sinulla on kuntouttava, ikäihmisiä kunnioittava työote, olet tervetullut joukkoomme. Edellytämme myös, että sinulla on hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot. Huolehdimme hyvästä perehdytyksestä ja täydennyskoulutuksesta. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Tehtävään vaaditaan tartuntatautilain § 48 mukainen rokotussuoja.

Työsuhde alkaa 1.11.2018 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Valittavan henkilön on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.
Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Yhteystiedot

Tiedustelut: Kyterinhovin palveluesimies Helena Ilanen, (03) 6801100 tai asumispalvelujen palvelupäällikkö Anne Miettinen, (03) 6801587; etunimi.sukunimi@janakkala.fi

Laita hakemus sähköisesti www.kuntarekry.fi 24.10.2018 klo 12.00 mennessä. Mikäli haluat ohjausta hakemuksen täyttämiseen, voit ottaa yhteyttä toimistosihteeri Soile Harjuun, (03) 6801501