Open vacancy Sipoon kunta

Fysioterapeutti

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveysosasto, Ikääntyneiden palvelutIso Kylätie 18Sipoo
Työavain: 
199647
Hakuaika alkaa: 
8.10.2018
Hakuaika päättyy: 
28.10.2018 21.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.12.2018
Työn kuvaus

Sipoo on kaksikielinen ja ketterä kunta pääkaupunkiseudun kupeessa. Kunnan Ikääntyneiden palveluiden kehittämisen keskeisenä periaatteena on palveluiden painopisteen siirtäminen itsenäisen suoriutumisen tukemiseen. Palvelurakenteen kehittämistyössä painotamme kotona asumista sekä kotona asumista tukevia ja toimintakykyä edistäviä palveluja.

Haemme nyt joukkoomme FYSIOTERAPEUTTIA 1.12.2018 alkaen, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Fysioterapeuttina toimit moniammatillisessa keskitetyssä kuntoutuksen tiimissä, jossa asiakkaina ovat pääosin yli 65-vuotiaat kuntalaiset. Toimit fysioterapian asiantuntijana ja teet yhteistyötä kotihoidon ja akuutti- ja kuntoutusosaston kanssa. Työssäsi teet ennaltaehkäisevää asiakastyötä ja pyrit tukemaan asiakkaan toimintakykyä kotiympäristössä fysioterapian keinoin. Työskentelyalueena ovat akuutti- ja kuntoutusosasto sekä kotikuntoutuksen tiimi, joten tehtäviisi kuuluu osastolla tapahtuva kuntoutus, kotikäynnit ja ryhmien ohjaaminen. Fysioterapeuttina olen myös avainasemassa kehittämässä akuutti- ja kuntoutusosaston kuntoutustoimintaa sekä kotikuntoutusta.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ikääntyneiden palvelujen kehittämiseen ja mahdollisuuden päästä osaksi hyvin toimivaa moniammatillista tiimiä. Kannustamme ja rohkaisemme uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä teet moniammatillista yhteistyötä eri sektoreiden toimijoiden kanssa sekä kehittävää ja itseohjautuvaa työotetta. Työssäsi tarvitset myös omaa autoa kotikäyntien takia.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin AMK-tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Laskemme eduksi kokemuksen ikääntyneiden parissa toimimisesta. Tarjoamme myös mahdollisuuden kielitaidon sekä geronomisen osaamisen kehittämiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Jätäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi 28.10 klo 21 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Haastattelut järjestetään 5.11. ja 6.11. klo 12-16.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa ennaltaehkäisevän toiminnan ja kuntouksen tiimin palvelupäällikkö Sari Häkkinen 0401914196 tai sari.hakkinen(at)sipoo.fi