Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Toimintaterapeutti kotikuntoutustiimissä

Peruspalvelukuntayhtymä SelännePeruspalvelukuntayhtymä SelännePL 66Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi
Työavain: 
199727
Hakuaika alkaa: 
9.10.2018
Hakuaika päättyy: 
23.10.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.11.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on Terveys- ja vanhuspalvelujen palvelulinjalla avoinna toimintaterapeutin tehtävä 1.11.2018- 31.1.2019 saakka mahdollisesti jatkuen. Toimintaterapeutti toimii koko Selänteen alueella ja vastaa asiakkaiden toimintakyvyn arvioinnista yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa ja osa työstä on palvelutarpeen arviointia. Kotiutustiimissä toimivat palveluohjaaja, kotiutushoitaja, muistikoordinaattori, toimintaterapeutti ja fysioterapeutti.

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaamme. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia,.Selänteessä on "tekemisenmeininki" ja haluamme tuottaa laadukkaita lähipalveluita alueemme asukkaille, toimintakyvyn ylläpitäminen ja arjen kuntoutus ovat meillä ykkösasia.
Toimintaterapeutti kehittää kotiutustiimin toimintaa yhdessä tiimin ja yhteistyöverkostojen kanssa. Yhteistyö eri yksiköiden ja yhteistyötahojen kanssa on osa arkipäivää. Käytössä on Lifecare-potilastietojärjestelmä
Toimintaterapeutin tehtävänkuva on monipuolinen; pääasiassa tehtävät muodostuvat asiakkaan arvioinnista ja tutkimuksesta, toimintakyvyn edistämisestä ja terapiasta, ohjauksesta ja neuvonnasta sekä moniammatillisesta yhteistyöstä. Selänteellä on käytössä arviointijaksot ennen palveluiden myöntämistä. Ota rohkeasti yhteyttä kerromme mielellämme lisää työstä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain Terveydenhuollon ammattihenkilöistä 55/1994 mukaisesti. Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistoasteista tutkintoa. Tartuntalain 48§ mukainen rokotussuoja Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös muun soveltuvan amk tutkinnon kuntoutus, geronomi ym.

Hakijan on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Haapajärven, Pyhäjärven ja Reisjärven kuntien asukkaille ja lisäksi Ympäristötervveydenhuollon palvelut myös Kärsämäen kunnan asukkaille. Alueen väkiluku on noin 18 000 asukasta
Selänne sijaitsee sopivasti keskellä Suomea. Haapajärvi, Pyhäjärvi ja Reisjärvi ovat kaunista järviseutua. Alueella on runsaasti harrastusmahdollisuuksia moottoriurheilusta ja golfista kalastukseen, metsästykseen ja erävaellukseen saakka. Kesällä alueella on runsaasti kesätapahtumia mm. FullMoon Dance festivaalit, Karaokefestivaalit, Pidot Pitäjässä- tapahtuma.

Yhteystiedot

Terveys- ja vanhuspalvelujohtaja Hannele Koski 044 510 2020
Fysioterapeutti Tuula Kauppinen kotikuntoutustiimi 040 1808957