Open vacancy Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri

Laboratoriohoitajat (2)

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriEtelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Laboratoriokeskus, Kliininen kemia ja hematologiaValto Käkelänkatu 1 BLappeenranta
Työavain: 
199758
Hakuaika alkaa: 
12.10.2018
Hakuaika päättyy: 
4.11.2018 23.59
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme kahta laboratoriohoitajaa vakinaiseen toimeen keskussairaalan kliinisen kemian laboratorioon vuorotyöhön.

Pääset tekemään töitä uusissa tiloissa ja osittain uusilla laitteilla (kemian linjasto ja analysaattorit). Meillä on paljon nuoria ja yhteistyötaitoisia työkavereita. Panostamme hyvää perehdytykseen ja haluamme kouluttaa sinusta monipuolisesti osaavan työntekijän. Tarpeen mukaan on mahdollista toteuttaa työkiertoa aluelaboratorioissa.
Kelpoisuutena on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto. Vuoden vaihteessa valmistuvat bioanalyytikot huomioidaan valinnassa.

Tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärin- tai terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/eksote-tyopaikkana/Sivut/default.aspx

Tehtävässä on 4 kk koeaika.

Organisaation kuvaus

130 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa: Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Yhteystiedot

Päivi Värri, palveluesimies
paivi.varri@eksote.fi
puh. 044 791 5241