Open vacancy Kangasniemen kunta

Kirjastovirkailija

Kangasniemen kuntaKangasniemen kunta, SivistystoimiKankaistentie 5Kangasniemi
Työavain: 
199787
Hakuaika alkaa: 
9.10.2018
Hakuaika päättyy: 
31.10.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2019
Työn kuvaus

Kangasniemen sivistys- ja hyvinvointipalvelut hakee osa-aikaista KIRJASTOVIRKAILIJAA 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työaika on 50 % kokonaistyöajasta.
Kirjastovirkailija työtehtäviin kuuluu monipuolisesti asiakaspalvelu- ja kokoelmatyötä sekä muita kirjastoalan tehtäviä. Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta ottaa käyttöön uusia teknisiä ratkaisuja ja verkkopohjaisia palveluita sekä opastaa muita niiden käytössä. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva perustutkinto sekä kokemus asiakaspalvelu- ja kirjastotyöstä.
Arvostamme hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kehittävää työotetta. Eduksi katsotaan myös seuraavien tietojärjestelmien tuntemus: Axiell Aurora, Ceepos ja WordPress. Työaikaan sisältyy säännöllistä ilta- ja lauantaityötä. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa, ja valituksi tulleen on ennen työn aloittamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistusterveydentilastaan.
Vastaanotamme hakemukset ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi sivujen kautta 31.10.2018 klo 15 mennessä. Hakemukseen voi liittää ansioluettelon. Postitse toimitettavat hakemukset lähetetään osoitteeseen Kangasniemen kirjasto, Kankaistentie 5, 51200 Kangasniemi. Pätevyyttä osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset pyydetään esittämään mahdollisessa haastattelussa.

Organisaation kuvaus

Kangasniemi on 5500 asukkaan kunta Etelä-Savossa. Kangasniemen kirjasto toimii vuonna 2016 valmistuneissa tiloissa, yläkoulun yhteydessä. Kirjastossa järjestetään monipuolisesti tapahtumia kaikenikäisille, ja yhteistyö koulujen ja päiväkotien kanssa on tiivistä.

Yhteystiedot

kirjastonjohtaja Sari Tulla, puh. 0400-859 657, sari.tulla@kangasniemi.fi