Open vacancy Lopen kunta

Lähihoitaja

Lopen kuntaLopen kunta, Perusturvalautakunta, Vanhusten palvelut, KotipalveluOpintie 3Loppi
Työavain: 
199882
Hakuaika alkaa: 
9.10.2018
Hakuaika päättyy: 
23.10.2018 16.00
Palkka: 
2187,27 euroa/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
19.11.2018
Työn kuvaus

Haemme varahenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen 19.11.2018--31.08.2020 Lopen vanhuspalveluihin (kotihoito).

Hakemukset pyydetään tekemään 23.10.2018 kello 16.00 mennessä osoitteessa wwww.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Kotihoidon tiimit tuottavat palveluja koko Lopen kunnan alueella. Teemme työtä yhdessä kotisairaanhoidon kanssa yhteisissä kotihoidon tiimeissä. Tiimeissä työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, kodinhoitajia ja perushoitajia. Työskentelemme asiakkaiden kodeissa päivittäin suunnitellusti, yksilöllisten hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelmien mukaan kolmessa vuorossa. Moniammatillisissa tiimeissä työskennellään käyttäen toimintakykyä ylläpitävää ja kuntouttavaa työotetta. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan asuminen kotona mahdollisimman pitkään. Työ painottuu yksilölliseen, suunniteltuun perushoitoon, kuntouttavaan työotteeseen ja omatoimisuuden tukemiseen. Työ tehdään asiakkaan omassa kodissa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (tutkintonimike lähihoitaja).

Edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon suoritettua LOVe-tenttiä tai valmiutta suorittaa LOVe-tentti. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa.

Hakijalta toivotaan kokemusta vanhusten hoitotyöstä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja, sekä Effica-asiakastietojärjestelmän tuntemusta. Käyttöömme tullaan ottamaan Hilkka -toiminnanohjausjärjestelmä, mobiililaitetta käytetään töiden suunnittelussa ja kirjaamisessa.

Kotihoidossa tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Valitun hakijan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Työsuhteessa on 6 kk:n koeaika.

Organisaation kuvaus

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.

Yhteystiedot

Lisätietoja: Kotihoidon ohjaaja Niina Oksanen, niina.oksanen@loppi.fi tai puh. 019-7586162 ja vanhuspalveluiden johtaja Anne Hintsala, anne.hintsala@loppi.fi tai puh. 040-3306150