Open vacancy Carea

Sairaanhoitaja leikkaustoimintaan

CareaCarea, Kymenlaakson keskussairaalaKotkantie 41Kotka
Työavain: 
199929
Hakuaika alkaa: 
9.10.2018
Hakuaika päättyy: 
24.10.2018 15.00
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

HAEMME SAIRAANHOITAJAA LEIKKAUSTOIMINTAAN vakituiseen työsuhteeseen

toimimaan anestesia- ja heräämöhoitajana ja instrumentoivana- ja valvovanahoitajana

Kelpoisuus tehtävään on laillistetun sairaanhoitajan koulutus. Valinnassa katsotaan eduksi perioperatiivinen lisäkoulutus. Toimiminen tehtävässä edellyttää leikkaus - ja/tai anestesiahoitotyön osaamista erikoissairaanhoidon eri erikoisaloilta, hyviä tiimityötaitoja ja paineensietokykyä. Työhön sisältyy päivystystyötä.

Alueemme leikkaustoiminta keskitetiin Kymenlaakson keskussairaalaan 1.1.2018 alkaen. Carea sairaalan rakentaminen on käynnissä ja pääsemme työskentelemään uuteen ja nykyaikaiseen leikkausyksikköön lähivuosina.
Leikkaustoiminnan keskittämiseen liittyen kehitämme toimintamalleja, uusimme laitteita ja otimme vuoden 2018 alussa käyttöön toiminnanohjaus- ja anestesiatietojärjestelmät. Toiminnan kehittämisen ja lisääntymisen myötä toivomme saavamme joukkoomme uusia sairaanhoitajia. Tule mukaan tarjoamaan kanssamme parasta asiakaskokemusta vastuullisella yhteistyöllä.

Muistathan, että 1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuina.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Palvelutoiminnan esimies Maarit Kolehmainen p. 020 633 2320