Open vacancy Espoon kaupunki

Apulaisylilääkäri

Espoon kaupunkiKarvasmäentie 6 Espoo
Työavain: 
2-5-18
Hakuaika alkaa: 
3.1.2018
Hakuaika päättyy: 
26.1.2018 15.45
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työn kuvaus

Haemme geriatrian erikoislääkäriä apulaisylilääkäriksi Espoon sairaalaan Polikliiniset ja kotiin vietävät palvelut tuotantoyksikköön, johon kuuluu kotisairaala, palliatiivinen osasto, poliklinikat, kotihoidon – ja pitkäaikaishoidon lääkäripalvelut ja kotiutustiimi. Apulaisylilääkärin tehtävänä on vastata kotihoidon lääkäreiden, pitkäaikaishoidon lääkäreiden ja uuden kotihoitoon perustettavan yksikön, Kotikuntoutuksen, lääketieteellisen osaamisen ja toimintojen kehittämisestä sekä käytännön työn sujumisesta tiiviissä yhteistyössä ylilääkärin kanssa. Tehtävään kuuluu seniorilääkärinä toimiminen sekä sairaalan sisäinen konsultaatiotoiminta. Apulaisylilääkäri toimii kotihoidon lääkärin tehtävässä.Tarjoamme näköalapaikan, jossa voi olla toteuttamassa innovatiivisesti geriatristen potilaiden avohoitoa erikoissairaanhoidon ja kotihoidon kanssa tulevaisuuden teknologiaa ja Espoon sairaalan kuntoutusmahdollisuuksia hyödyntäen. Meillä työskentelevät arvostavat monipuolista työnkuvaa, toimivaa yhteistyötä erikoissairaanhoidon kanssa ja hyviä koulutusmahdollisuuksia.Apulaisylilääkärin ympärillä on tiimi, jolla on vahva osaaminen kotihoidossa, muistisairaiden hoidossa, geriatrisen potilaan kuntoutuksessa sekä laaja yhteistyöverkosto. Apulaisylilääkäri on avainasemassa toiminnan kehittämisessä.Espoon kaupunki on vakaa työnantaja, ja tarjoamme erinomaiset vuosilomaedut sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. Espoon kaupungilla panostetaan osaamisen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimus:
Tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys.

Tehtävässä edellytetään : 1.3.2018 astuvan tartuntatautilain §48 mukaan sosiaalihuollon ja terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan. Arvostamme vankkaa kokemusta kotihoidon ja pitkäaikaishoidon lääkärinä toimimisesta sekä kokemusta toiminnan kehittämisestä.

Arvostamme vankkaa kokemusta kotihoidon ja pitkäaikaishoidon lääkärinä toimimisesta sekä kokemusta toiminnan kehittämisestä. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja ja organisointikykyä sekä kehittämisotetta.

Organisaation kuvaus

 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä Ylilääkäri Tiina Tasmuth 046 877 3010 etunimi.sukunimi@espoo.fi   Johtava ylilääkäri Roope Leppänen 046 877 2628 etunimi.sukunimi@espoo.fi