Open vacancy Espoon kaupunki

Vastaava sosiaaliohjaaja

Espoon kaupunkiKamreerintie 7 Espoo
Työavain: 
2-514-18
Hakuaika alkaa: 
10.8.2018
Hakuaika päättyy: 
24.8.2018 15.00
Palkka: 
 2770 €/kk
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
01.10.2018
Työn kuvaus

Hei,Kiinnostaisiko mielenkiintoinen ja sopivasti haasteita tarjoava työ Espoossa?Perhesosiaalityössä työskentelee yhteensä 75 työntekijää: kotipalvelun perhetyöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, esimiehiä ja palvelusihteerit. Perhetyössä on kaksi vastaavaa sosiaaliohjaajaa ja sosiaaliohjaajia kaikkiaan 38. Haemme nyt pohjoisen aluetiimiin vastaavaa sosiaaliohjaajaa.Perhesosiaalityön tavoitteena on vahvistaa lapsiperheiden matalamman kynnyksen sosiaalipalveluita ja auttaa lapsiperheitä arjen haasteellisissa tilanteissa. Perhetyön palveluihin kuuluvat ensiarviointi, palvelutarpeen arviointi, asiakasperheen omatyöntekijänä toimiminen, sosiaaliohjaus, neuvolan perhetyö, Konsti-perhetyö, sosiaaliohjaus asukastaloissa sekä Moniku-pilotti, jolla tuetaan neuvolaikäisten lasten kotikielen kehittymistä. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä muiden viranomaisten ja toimijoiden, palvelun tuottajien sekä kolmannen sektorin kanssa.Vastaavan sosiaaliohjaajan työ koostuu oman alueen sosiaaliohjauksen ja perhetyön päivittäisjohtamisesta yhdessä perhetyön esimiehen kanssa. Asiakastyön johtaminen muodostuu koko asiakasprosessin ja yhteistyön johtamisesta monialaisesta ensiarvioinnista suunnitelmalliseen työhön yhdessä perhetyön esimiehen kanssa. Vastaava ohjaaja toimii tarvittaessa myös perhetyön esimiehen sijaisena.Tarjoamme Sinulle ammatillisen ja osaavan henkilöstön ja esimiestiimin tuen, hyvät työkaverit ja Espoon etuudet, joita ovat mm. 100 ilmasta uintikertaa vuodessa, työsuhdematkaetu, liikunta - ja kulttuuripassiedun, erilaisia harrasteryhmiä yms. Vastaavan sosiaaliohjaajan tehtävässä voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi ja vahvuuksiasi hyödyntäen, edelleen ammatillisesti kehittyen. Mikäli tunnistit itsesi, hae paikkaa! Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videotyökalun avulla heti hakuajan umpeuduttua.

Kelpoisuusvaatimus:
Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään ja siinä menestymisen kannalta tärkeää on soveltuvan koulutuksesi lisäksi asukas- ja asiakaslähtöisen johtamisen työote, halu kehittää asiakasosallisuutta, työn sujuvuuden ja työhyvinvoinnin mahdollistaminen, hyvät vuorovaikutustaidot, moniammatillinen osaaminen ja verkostotyön taidot, sekä kokemus vauva- ja lapsiperheiden sekä nuorten kanssa tehtävästä työstä.

Arvostamme aikaisempaa kehittämis- ja esimieskokemusta, perehtyneisyyttä Lean-ajattelutavan mukaiseen johtamiseen sekä valmiutta sähköisten palvelujen kehittämiseen.

Organisaation kuvaus

Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät terveydenhoito, sosiaalityö, perhetyö, lasten terapiapalvelut, lastensuojelu, työllisyyspalvelut, talous- ja velkaneuvonta, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun.Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoo on savuton työpaikka.Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä Perhetyön esimies Irene Pudassalo-Thurman irene.pudassalo(at)espoo.fi