Open vacancy Espoon kaupunki

Osastonsihteeri, vuorotteluvapaan sijaisuus

Espoon kaupunkiKarvasmäentie 6 Espoo
Työavain: 
2-572-17
Hakuaika alkaa: 
22.11.2017
Hakuaika päättyy: 
15.12.2017 15.45
Palkka: 
 2087,61 €/kk
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
01.02.2018
Työn kuvaus

Espoon sairaalan osastonsihteeritiimiin haetaan vuorotteluvapaan sijaista. Osastonsihteerit kuuluvat Espoon sairaalan yhteiskäyttöiseen resurssikeskukseen. Työ on asiakaspalvelutyötä sairaalan yksiköiden palvelupisteillä. Teet tiivistä yhteistyötä yksikön moniammatillisen tiimin sekä eri yhteistyökumppaneiden että omaisten kanssa. Vastaat osaston puhelinliikenteestä, potilaiden tutkimusten ja ajanvarausten järjestämisestä sekä potilaskuljetuksista. Eri tilausjärjestelmien hallinta on myös osa työtä. Työtä kehitetään yhdessä sihteeritiimissä.Toivomme suunnitelmallisuutta, mutta arvostamme myös kykyä jäsentää tehtävät uudelleen muuttuvissa tilanteissa. Toivomme myös että olet iloinen asiakaspalvelija.Arkisin työ on kaksivuorotyötä ja noin kerran kuussa on yksi lauantaiaamuvuoro Saat hyvän perehdytyksen tehtävään sekä käytössä oleviin järjestelmiin ja laitteisiin.

Kelpoisuusvaatimus:
Tehtävään soveltuva terveydenhuollon tai sosiaalialan kouluasteinen tutkinto tai tehtävään soveltuva muu koulutus.Lisäksi valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselta vaadittavat edellytykset vuorotteluvapaalain mukaisesti. Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan täytyy olla työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen sijaisuutta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta.Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.Vuorotteluvapaan sijaisuutta hakevan tulee itse tarkistaa kelpoisuutensa sijaisuuteen ottamalla yhteyttä omaan TE-toimistoon.

Arvostamme opintoja Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta asiakaspalvelun ja tietohallinnan osaamisalalta.

Organisaation kuvaus

Lisäksi valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselta vaadittavat edellytykset vuorotteluvapaalain mukaisesti. Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan täytyy olla työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen sijaisuutta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta.Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.Vuorotteluvapaan sijaisuutta hakevan tulee itse tarkistaa kelpoisuutensa sijaisuuteen ottamalla yhteyttä TE-palvelujen vuorotteluvapaaryhmään (sähköposti: vuorotteluvapaa.uusimaa@te-toimisto.fi). 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä vs osastonhoitaja Hanna-Mari Kieränen 043-8270240 hanna-mari.kieranen@espoo.fi   Palvelupäällikkö Mia Keinänen 043-8268545 mia.keinanen@espoo.fi