Open vacancy Espoon kaupunki

Päällikkö, Espoon sosiaali- ja kriisipäivystys

Espoon kaupunkiTuruntie 150 Espoo
Työavain: 
2-703-18
Hakuaika alkaa: 
1.11.2018
Hakuaika päättyy: 
15.11.2018 15.45
Palkka: 
 4059,49 €/kk
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
01.01.2019
Työn kuvaus

Haemme päällikköä vakituiseen virkaan Espoon sosiaali- ja kriisipäivystykseen. Nykyinen päätoimipisteemme sijaitsee Jorvin sairaala-alueella. Espoon sosiaali- ja terveyslautakunnan 25.10.2018 päätöksen mukaisesti laajennamme toimintaamme koko Länsi-Uusimaalle vuoden 2019 alusta. Tällä hetkellä tuotamme palvelut myös Kauniaisten ja Kirkkonummen kunnille.Nyt sosiaali- ja kriisipäivystyksessämme on määräaikaisen päällikkömme lisäksi 1 johtava sosiaalityöntekijä, 1 määräaikainen johtava sosiaalityöntekijä, yksitoista sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa ja kaksi sairaanhoitajaa. Uuden, laajentuvan toiminnan myötä sosiaali- ja kriisipäivystyksemme vahvistuu edellä mainitusta vielä viidellä sosiaalityöntekijällä, kahdella sosiaaliohjaajalla ja yhdellä sairaanhoitajalla. Lähiesimiehisyydestä vastaa jatkossa kaksi vakinaista johtavaa sosiaalityöntekijää. Laajennuksen myötä toiminnolle tulee satelliittityöpiste Lohjan sairaalaan.Sosiaali- ja kriisipäivystyksen päällikkö on kahden johtavan sosiaalityöntekijän lähiesimies ja vastaa koko sosiaali- ja kriisipäivystyksen toiminnasta ja kehittämisestä. Sosiaali- ja kriisipäivystyksen päällikön johtamisen tukena toimii aikuisten sosiaalipalveluiden johtoryhmä, jonka jäsen hän on. Johtamisemme pohjautuu Espoo -tarinan mukaisiin tavoitteisiin ja johtamismalliin.Merkittävän osan päällikön työstä muodostaa laajentuvan toiminnan valmistelu ja toimeenpano yhdessä uusien yhteistyökumppaneiden kanssa. Päällikkö vastaa myös muusta laajasta verkostoyhteistyöstä pääkaupunkiseudun, uudenmaan ja valtakunnallisen tason toimijoiden kanssa.Haastattelut pidetään torstaina 22.11. klo 8 -12.

Kelpoisuusvaatimus:
Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään hyvää työkokemusta vastaavista sosiaalihuollon esimiestehtävistä, erityisesti sosiaali- ja kriisipäivystyksen johtamisesta. Yksikön laajentuessa koko Länsi-Uusimaalle valitulta edellytetään hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja. Työssä menestyminen edellyttää nykyisen ja laajentuvan/muuttuvan toimintaympäristön tuntemusta. Sosiaali- ja kriisipäivystyksen johtamisen lähtökohtana on Espoo -tarina ja edellytämme valitulta sen mukaista johtamisnäkemystä.

Arvostamme hyvää ruotsin kielen taitoa, hyvää valmistelutaitoa sekä tarvittaessa kykyä nopeisiin tilanneanalyysien pohjalta tehtäviin päätöksiin.

Organisaation kuvaus

Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät terveydenhoito, sosiaalityö, perhetyö, lasten terapiapalvelut, lastensuojelu, talous- ja velkaneuvonta, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun.Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoo on savuton työpaikka.Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä Aikuisten sosiaalipalveluiden päällikkö 050 328 6764 tapio.e.nieminen@espoo.fi