Open vacancy Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri

Lähihoitajat (3)

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriEtelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Terveys- ja vanhustenpalvelutTammiharju 7Imatra, Ruokolahti
Työavain: 
200102
Hakuaika alkaa: 
12.10.2018
Hakuaika päättyy: 
28.10.2018 23.59
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
19.11.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme kahta lähihoitajaa Ruokolahti-Vuoksenniskan kotihoitoon ja yhtä sijaishallintayksikköön. Sijaishallintayksikön lähihoitajan tehtävän aloituspaikkana on myös Ruokolahti-Vuoksenniskan kotihoito.

Kelpoisuutena tehtäviin on nimikesuojattu perus- tai lähihoitajan tutkinto, kelpoisuutena hyväksytään myös geronomin tutkinto. Edellytämme sitoutumista asiakaslähtöiseen ja kuntoutumista edistävään toimintaan sekä halua kehittää kotihoitotyötä muuttuvassa ja teknologiaa hyödyntävässä toimintaympäristössä. Työssä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon hoitotyössä sekä kykyä toimia monialaisen työryhmän jäsenenä. Työ on jaksotyötä.

Ajokortti välttämätön. Koeaika on 6 kk.

Tehtävään valitun tulee toimittaa hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan 30 päivän kuluessa saatuaan tiedon valinnasta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/eksote-tyopaikkana/Sivut/default.aspx

Organisaation kuvaus

130 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa: Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Yhteystiedot

Piia Lindström, toimintayksikönesimies, p. 040 651 1868, piia.lindstrom@eksote.fi, RuNi
Leena Nemlander, palvelupäällikkö, p. 040 723 0626, leena.nemlander@eksote.fi, Sijaishallintayksikkö