Open vacancy Sipoon kunta

Lähihoitaja

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveysosasto, Ikääntyneiden palvelutIso Kylätie 18Sipoo
Työavain: 
200112
Hakuaika alkaa: 
12.10.2018
Hakuaika päättyy: 
16.11.2018 14.00
Palkka: 
KVTES
Työ alkaa: 
7.1..2019
Työn kuvaus

Suvituuli Sipoossa on 16 -paikkainen ympärivuorokautista asumispalvelua ikääntyneille tarjoava yksikkö, joka sijaitsee Nikkilässä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme asukkaillemme heidän yksilöllisistä tarpeistaan lähtevää turvallista hoitoa ja asumista kodikkaassa ympäristössä. Työyhteisömme on mukava ja kehittämissuuntautunut.

Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin, terveyden ja sosiaalisen aktiivisuuden edistämiseksi?

Etsimme KAHTA VAKITUISTA LÄHIHOITAJAA Suvituulen tehostetun asumispalvelun yksikköön 7.1.2019 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Hoitotyössä arvostamme jokaista ainutkertaisena yksilönä, tasavertaisena kanssakulkijana. Työ on moniammatillista yhteistyötä ja omaisten mukanaolo, huomioiminen ja tukeminen kuuluvat yksikkömme arkeen. Työ edellyttää aitoa halua työskennellä vanhusten kanssa sekä aktiivista ja luovaa työotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä mukavan työyhteisön tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan / perushoitajan tutkinto, jossa vanhustyön, sairaanhoidon ja huolenpidon tai kuntoutuksen koulutusohjelma. Lisäksi vaaditaan toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen taito. Tarjoamme myös mahdollisuuden kielitaidon kehittämiseen. Perehtyneisyys vanhustyöhön ja alan kokemus katsotaan eduksi.

Työ on kolmivuorotyötä, palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään 16.11.2018 klo 14.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Järjestämme valituille hakijoille ryhmähaastattelun 3.12. klo 13.30. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Tina Lindgren puh. 0401914515 tai tina.lindgren(at)sipoo.fi