Open vacancy Sipoon kunta

Lastentarhanopettaja

Sipoon kuntaSivistysosasto, VarhaiskasvatuspalvelutIso Kylätie 18Sipoo
Työavain: 
200114
Hakuaika alkaa: 
18.10.2018
Hakuaika päättyy: 
15.11.2018 18.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.1.2019
Työn kuvaus

Sipoon kunnan varhaiskasvatuksen tavoitteina on liikunnallisen ja kielellisen kehityksen tukeminen. Liikunnan avulla annamme lapselle myönteisiä elämyksiä lähellä luontoa. Kunnan kaksikielisyys on rikkaus, joka antaa hyvän perustan kielellisten valmiuksien kehittymiselle. Lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia tuemme ja turvaamme pienryhmätoiminnan ja kumppanuusperusteisen yhteistyön kautta.

Hei Sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen ja työsi kehittämisestä kiinnostunut! Koetko kasvattajana lapsen oppimisen ilon yhtä tärkeäksi kuin vuorovaikutuksellisuuden hoiva- ja kasvatustyössä?

Etsimme juuri sinua LASTENTARHANOPETTAJAKSI vakituiseen tehtävään 2.1.2019 alkaen.

Sijoituspaikkana on suomenkielinen 1-3 -vuotiaiden lasten ryhmä Nikkilän päiväkodissa, joka sijaitsee Sipoon keskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Päiväkodissa on kaksi suomenkielistä ja kaksi ruotsinkielistä lapsiryhmää. Tavoitteenamme on sujuva yhteistyö kieliryhmien yli ja lasten tutustuttaminen kummankin kulttuurin erityispiirteisiin.

Toivomme sinun olevan joustava, sosiaalinen ja tulevan hyvin toimeen sekä lasten että aikuisten kanssa. Arvostamme aikaisempaa alan työkokemusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme sinulle hyvän työilmapiirin kaksikielisessä talossa sekä mukavan työyhteisön tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on lastentarhanopettajan pätevyys sekä suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti ja työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote ennen valinnan vahvistamista sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Hakemukset pyydetään jättämään alla olevan linkin kautta 15.11.2018 klo 18.00 mennessä tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. hallinnollinen päiväkodinjohtaja Camilla (Milla) Sundberg 040 357 6767 camilla.sundberg(a)sipoo.fi