Open vacancy Lopen kunta

Lastentarhanopettaja

Lopen kuntaLopen kunta, Sivistyslautakunta, Varhaiskasvatus-Loppi
Työavain: 
200136
Hakuaika alkaa: 
11.10.2018
Hakuaika päättyy: 
31.10.2018 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.12.2018
Työn kuvaus

Haemme Lopen kunnan varhaiskasvatukseen lastentarhanopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2018 alkaen. Toimeen valitulta edellytämme kelpoisuutta toteuttaa esiopetusta.

Haemme sinua, joka sitoutuneesti toteutat ja kehität laadukasta esiopetus - ja varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogiikkaa sekä esi- ja alkuopetuksen yhteistyötä. Lisäksi toivomme sinun olevan kiinnostunut Lopen varhaiskasvatuksen painopisteenä olevan läsnäolopedagogiikan kehittämisestä. Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne työhön sekä näkemystä ja osaamista tiimityöhön liittyen.

Lastentarhanopettaja työskentelee ensisijaisesti Läyliäisten päiväkoti Pellavan esiopetusryhmässä Läyliäisten koulun tiloissa. Lastentarhanopettajan työaikamuoto on yleistyöaika (38,75 t/ vk).

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain § 26 mukaisesti. Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Kunnassamme on tehty työn vaativuuden arviointi.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 31.10.2018 klo 15.00 mennessä.

Organisaation kuvaus

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, noin 8100 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on n. 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Maija-Kaisa Koski p. 040 330 6118 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@loppi.fi.