Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Palveluesimies

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
200140
Hakuaika alkaa: 
11.10.2018
Hakuaika päättyy: 
26.10.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettava asumis- ja hoivapalveluiden palveluesimiehen virka, jonka sijoituspaikka on virkasuhteen alkaessa hoidon ja hoivan tulosalueella asumis- ja hoivapalveluiden tulosyksikössä. Palveluesimiehen toimintayksikkö koostuu tehostetun palveluasumisen ja hoivahoidon yksiköistä Palvelukeskus Mainingissa Raahessa. Johdettavana on 4 eri toimintayksikköä, joissa on asukaspaikkoja 70 sekä henkilöstöä n. 65 työntekijää.

Kelpoisuusehtona palveluesimiehen virkaan on soveltuva sosiaali-/terveydenhuollon alan korkeakoulututkinto. Edellytämme vahvaa osaamista ikäihmisten hoidon ja palveluiden toimintakentästä, osaamista kohdata ikääntyvää väestöä itsemääräämisoikeutta kunnioittaen ja arvostaen, kokemusta esimiestehtävistä ja suoritettuja esimiestyön opintoja sekä valmiutta sitoutua toiminnan kehittämiseen. Arvostamme aikaansaavuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä, innostunutta työotetta sekä oikeudenmukaista ja valmentavaa johtamistyyliä.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme viran täytössä 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tulosaluejohtaja Mervi Koski 044 4394692. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi.