Open vacancy Carea

Lähihoitaja kirurgian vuodeosastolle

CareaCareaKotkantie 41Kotka
Työavain: 
200157
Hakuaika alkaa: 
11.10.2018
Hakuaika päättyy: 
25.10.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Etsimme lähihoitajaa määräaikaiseen tehtävään Kymenlaakson keskussairaalaan kirurgian vuodeosastoille

Kirurgian osastolla 5 hoidetaan kirurgisten potilaiden lisäksi korva-, nenä-, kurkkusairauksien, silmätautien ja suu- ja hammassairauksien potilaita. Osastolla 3B hoidetaan tekonivelkirurgisia ja reumatologian potilaita. Osastot tekevät tiivistä yhteistyötä ja työ edellyttää kiertoa molemmissa yksiköissä. Toivomme mahdollisimman pikaista aloitusta. Aloitusajankohta neuvoteltavissa. Tehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä. Määräaikaisuus kestää vuoden 2018 loppuun asti.

Kelpoisuus tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain 272/2005 8 §:n mukainen kelpoisuus. Parhaiten soveltuvia lähihoitajan koulutusohjelmaopintoja ovat sairaanhoito ja huolenpito sekä kuntoutus. Keskeiset tehtävät kirurgian osastolla ovat potilaan hoito, seuranta ja ohjaus. Tehtävässä tarvitaan kykyä priorisoida, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia joustavasti osana moniammatillista työyhteisöä. Tarjoamme monipuolisen työpaikan ja mahdollisuuden kehittää kirurgisen hoitotyön osaamista.

1.3.2018 astui voimaan tartuntalain työntekijän rokotussuojaa koskeva asetus. Carealaiset vastuunkantajat työskentelevät rokotettuna.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Palvelutoiminnan esimies Susanna Kurki p 044 2691 536

Carean keskus p. 05 220 51
sähköposti etunimi.sukunimi@carea.fi