Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Sairaanhoitaja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
200158
Hakuaika alkaa: 
11.10.2018
Hakuaika päättyy: 
25.10.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana sairaanhoitajan toimen sijaisuus ajalle 29.10.-31.12.2018. Toimen sijoituspaikka on hoidon ja hoivan tulosalueella asumis- ja hoivapalveluiden tulosyksikössä Palvelukeskus Ukonmäessä Raahen Vihannin kylällä.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain mukainen kelpoisuus, sairaanhoitaja AMK tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Arvostamme myös monipuolista työkokemusta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Sairaanhoitaja on sairaanhoidollinen asiantuntija hoitotiimissään palvelukeskuksessa. Työssä painotamme asiakkaan omia voimavaroja hyödyntävää ja kuntouttavaa työotetta. Sairaanhoitaja osallistuu päivittäiseen asiakastyöhön sekä tekee sairaanhoidollista asiantuntemusta edellyttävät hoitotoimenpiteet. Olet aloitteellinen ja suunnittelet työtäsi joustavasti. Sinulla on avoin asenne toiminnan kehittämiseen ja pidät tiimityöstä.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja hygieniapassi 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme toimien täytössä koeaikaa. Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 lähtien tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat tulosaluejohtaja Mervi Koski, puh 044 4394692 ja palveluesimiehen sijainen Aini Kotila puh 040 1357931. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi