Open vacancy Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri

Lähihoitajan sijaisuus, varahenkilöstö

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriEtelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Terveys- ja vanhustenpalvelutImatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari
Työavain: 
200185
Hakuaika alkaa: 
12.10.2018
Hakuaika päättyy: 
28.10.2018 23.59
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
5.11.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Lähihoitajan sijaisuus Eksoten Varahenkilöstössä ajalla 5.11.2018 - 31.5.2019

Varahenkilöstön lähihoitaja työskentelee Eksoten eri toimintayksiköissä korvaamassa poissaoloja.

Kelpoisuutena lähihoitajan tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun asetuksen mukainen nimikesuojattu perus- tai lähihoitajan tutkinto. Työ on jaksotyötä.

Koeaika on 3kk.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/eksote-tyopaikkana/Sivut/default.aspx

Hakuaika päättyy 28.10.2018 tai heti kun sopiva sijainen löytyy.

Organisaation kuvaus

130 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Yhteystiedot

Aniitta Klar, p. 05 352 5530, aniitta.klar@eksote.fi