Open vacancy Paraisten kaupunki

Lähihoitaja, äitiyslomasijaisuus,vanhustenhuolto, Koivukodon palveluasuminen/ Parainen

Paraisten kaupunkiParaisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto, VanhustenhuoltoParainen
Työavain: 
200255
Hakuaika alkaa: 
11.10.2018
Hakuaika päättyy: 
4.11.2018 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
niin pian kuin mahdollista
Työn kuvaus

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteisen äitiyslomasijaisuuden:

LÄHIHOITAJA vanhustenhuoltoon, Koivukodon palveluasuminen/Parainen. Työsuhde alkaa niin pian kuin mahdollista ja on määräaikainen.

Lähihoitajan kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkka määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Organisaation kuvaus

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000).
Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000.
Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vanhustyön ohjaaja Carina Willberg tai Linda Kyrklund, puh. 040 020 2848

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta. Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 4.11.2018 klo 12.00.