Open vacancy Auran kunta

Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja

Auran kuntaPerusturvapalvelut Nikkarinkuja 8Aura
Työavain: 
200285
Hakuaika alkaa: 
12.10.2018
Hakuaika päättyy: 
31.10.2018 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
02.01.2019
Työn kuvaus

Auran kunnassa on haettavana 31.10.2018 klo 12.00 mennessä kuntouttavan työtoiminnan ohjaajan virka.

Tule Auraan toteuttamaan ja kehittämään kuntouttavan työtoiminnan palveluja sekä suunnittelemaan työpajatoimintaa. Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja laatii yksilöllisiä suunnitelmia elämänhallinnan ja toimintakyvyn tukemiseksi. Asiakkaita ovat ensisijaisesti pitkäaikaistyöttömät ja erityistä tukea tarvitsevat nuoret. Tehtävä sisältää kuntoutujien yksilöllisen valmennuksen lisäksi vastuun kuntouttavien ryhmien toiminnasta. Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja toimii yhteistyössä TE-toimiston, työllisyyspalveluiden, sosiaali- ja terveydenhuollon sekä muiden asiakkaan kuntoutuksessa yhteistyössä olevien tahojen kanssa.
Kelpoisuusvaatimuksena on kuntoutuksen ohjaaja tai vastaava sosiaalialan AMK-tasoinen koulutus. Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää työotetta. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävään valittavan on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Hakemukset tulee tehdä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Organisaation kuvaus

Aura sijaitsee Varsinais-Suomessa hyvien liikenneväylien varrella valtatie 9:n ja kantatie 41:n tuntumassa. Auran keskustasta on matkaa Turkuun 30 km. Aura on kasvava, pieni ja viihtyisä kunta Aurajoen kulttuurimaisemassa. Auran kunnan työpaikat ovat savuttomia.

Yhteystiedot

Sosiaalijohtaja Sirpa Kunnas, sirpa.kunnas@aura.fi, puh. 040 557 2761