Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Asumisen ohjaajan sijaisuuksia

Peruspalvelukuntayhtymä KallioPeruspalvelukuntayhtymä KallioAlavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska
Työavain: 
200301
Hakuaika alkaa: 
12.10.2018
Hakuaika päättyy: 
16.11.2018 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) kehitysvammahuoltoon on haettavana 16.11.2018 klo 12 mennessä

ASUMISEN OHJAAJAN sijaisuuksia

Toimet, joihin sijaisuuksia on tarjolla, sijaitsevat Sievin Kuuselassa sekä Ylivieskan Tulolantuvalla, Koski- ja Kotituvalla kehitysvammaisten ympärivuorokautisissa asumispalveluissa. Sijaisuudet ovat kestoltaan eri mittaisia, vaihdellen lyhyistä pidempikestoisiin. Tarvetta on myös lyhyellä varoitusajalla kutsuttaville sijaisille.

Katsomme eduksi kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön kokemuksen, autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen / osaamisen sekä erilaisten kommunikaatiomenetelmien osaamisen.

Työ on 3-vuorotyötä, jossa vaaditaan hyviä ongelmanratkaisu- ja vuorovaikutustaitoja, jämäkkyyttä ohjaustyössä sekä sitoutumista yksikön toimintatapoihin. Työssä vaaditaan myös tartuntatautilain 48§ mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta.

Pätevyysvaatimuksena ohjaajan tehtäviin on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015)
3§ 2 kohdan mukainen nimikesuojattu ammattihenkilö. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan.

Yhteydenotot:
palveluesimies Mervi Krapu p. 044 419 5747 tai mervi.krapu@kalliopp.fi
palvelupäällikkö Päivi Uusimäki p. 044 419 5008 tai paivi.uusimaki@kalliopp.fi

Organisaation kuvaus

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Yhteystiedot

palveluesimies Mervi Krapu p. 044 419 5747 tai mervi.krapu@kalliopp.fi
palvelupäällikkö Päivi Uusimäki p. 044 419 5008 tai paivi.uusimaki@kalliopp.fi