Open vacancy Carea

TULES-kirurgian ylilääkäri

CareaCareaKotka
Työavain: 
200954
Hakuaika alkaa: 
18.10.2018
Hakuaika päättyy: 
16.11.2018 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Etsimämme henkilö vastaa TULES-kirurgian yksikön toiminnasta ja sen kehittämisestä. Ylilääkäri toimii yksikön lääkäreiden esimiehenä ja osallistuu erikoistuvien lääkäreiden koulutuksen kehittämiseen TULES-kirurgisten toimialojen osalta. Työnkuvaan kuuluvat myös potilastyö ja päivystäminen.

Kelpoisuusehtona virkaan vaaditaan joko ortopedian ja traumatologian tai käsikirurgian erikoislääkärin pätevyys ja toimiminen erikoislääkärinä vähintään kahden vuoden ajan.

Organisaation kuvaus

Carea pitää huolta lähes 200 000 kymenlaaksolaisen erikoissairaanhoidosta ja tuottaa sosiaali- ja erityishuollon palveluja, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus.

Carean Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet. Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa.

Yhteystiedot

Operatiivisen vastuuyksikön päällikkö, ylilääkäri Arto Toivanen, arto.toivanen@carea.fi