Open vacancy Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Erikoislääkäri (akuuttilääketiede)

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymäPäivystys ja ensihoitoRovaniemi
Työavain: 
201386
Hakuaika alkaa: 
9.11.2018
Hakuaika päättyy: 
7.12.2018 15.00
Palkka: 
LS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Lapin keskussairaala Rovaniemellä tuottaa 118000 asukkaan erikoissairaanhoidon päivystyspalvelut ja 68000 asukkaan perusterveydenhuollon päivystyspalvelut. Matkailusesonkina alueen väestömäärä on suurempi. Päivystyspoliklinikallamme hoidetaan vuositasolla noin 40000 potilasta. Koulutamme akuuttilääketieteen erikoislääkäreitä yhteistyössä Oulun yliopiston kanssa. Kehitämme päivystyspoliklinikan toimintaa pitkäjänteisesti.

Tule Napapiirille sankariksi!

Haemme Lapin keskussairaalan päivystyspoliklinikalle

AKUUTTILÄÄKETIETEEN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan mukavassa moniammatillisessa työyhteisössämme. Toimit Lapin keskussairaalan päivystyspoliklinikalla potilastyön lisäksi seniorikonsulttina päivystäville lääkäreille ja osallistut moniammatillisen tiimin jäsenenä kouluttamiseen ja toiminnan kehittämiseen. Työnkuvaan voidaan yhdistää akuuttilääketieteen vastuukouluttajan tehtävät.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta sekä kiinnostusta päivystyksen toiminnan ja akuuttilääketieteen koulutuksen kehittämiseen. Kokemus erikoislääkärin tehtävistä ja kouluttamisesta katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä akuuttilääketieteen erikoislääkärin pätevyys.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta 7.12.2018 klo 15:00 mennessä,
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Rovaniemellä 9.11.2018

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Organisaation kuvaus

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Päivystyspoliklinikan ylilääkäri Merja Turunen, p. 040 660 1568 tai
tulosaluejohtaja, ensihoidon ylilääkäri Antti Saari, p. 040 178 7083.
Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi