Open vacancy Sipoon kunta

Liitosasiantuntija, vesihuolto

Sipoon kuntaSipoon Vesi - vesihuoltoliikelaitosIso Kylätie 18Sipoo
Työavain: 
201455
Hakuaika alkaa: 
25.10.2018
Hakuaika päättyy: 
15.11.2018 16.00
Palkka: 
TS
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on nopeasti kasvava ja ketterä kunta aivan Helsingin kupeessa. Sipoon Vesi-vesihuoltoliikelaitos tuottaa kunnan vesihuoltopalvelut ja vastaa omaisuutensa ylläpidosta, verkostojen rakentamisesta sekä toiminnan yleisestä kehittämisestä.

Haemme nyt joukkoomme vakituiseen tehtävään LIITOSASIANTUNTIJAA.

Liitosasiantuntijana vastaat vesihuollon liittymisprosessin hallinnoinnista ja kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluvat mm. liitoskohtalausuntojen laatiminen, kiinteistöjen vesi- ja viemärisuunnitelmien käsittely, sopimustenhallinta sekä liittymisprosessiin liittyvä neuvonta. Pääset myös luotsaamaan vesihuollon sähköisen sopimustenhallinta- ja asiakaspalvelujärjestelmän kehittämistä ja toimit oman alasi asiantuntijana investointien suunnitteluprosesseissa sekä rakennuslupapäätöksissä.

Tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi ja kompetenssiasi sekä osallistua kasvavan kunnan vesihuoltopalveluiden toteuttamiseen ja kehittämiseen. Työssäsi sinua tukee asiantunteva mutta rento työyhteisö ja sujuvan yhteistyön mahdollistavat modernit ja viihtyisät työtilat.

Arvostamme itsenäistä työotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta vesihuoltopalvelujen kehittämiseen.

Edellytämme sinulta insinöörin koulutusta tai vastaavaa aiempaa koulutusta sekä toisen kotimaisen kielen hyvää ja toisen kotimaisen kielen tyydyttävää hallintaa. Tarjoamme myös mahdollisuuden kielitaidon kehittämiseen.

Noudatettava sopimusala on kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus TS, koeaika on kuusi kuukautta ja valittavan on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi 15.11.2018 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta, tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa liikelaitosjohtaja Matti Huttunen puh 050 5545 091 tai matti.huttunen(at)sipoo.fi