Open vacancy Kangasalan kaupunki

Sijainen, ateria- ja siivouspalvelu

Kangasalan kaupunkiKangasalan kaupunkiKunnantie 1Kangasala
Työavain: 
201509
Hakuaika alkaa: 
25.10.2018
Hakuaika päättyy: 
30.11.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
25.10.2018
Työn kuvaus

Haemme reippaita ja alasta kiinnostuneita henkilöitä sijaisiksi ateria- ja siivouspalveluihin. Alan tutkinto katsotaan eduksi mutta ei ole pakollinen. Tässä esimerkiksi opiskelijalle hyvä tilaisuus tehdä opintojen ohessa töitä.
Työskentelet yhdessä vakihenkilöstömme kanssa keittiön avustavissa töissä koulu- ja/tai päiväkotikohteissa. Tehtäviisi kuuluu myös avustaminen ylläpitosiivouksissa.
Toivomme sinun olevan aurinkoinen ja hyvät yhteistyötaidot omaava. Sinun tulee pystyä kommunikoimaan työyhteisön ja asiakkaan kanssa suomen kielellä.
Tarjoamme sinulle mm. mukavat työkaverit, työvaatteet, hyvät työajat (ark. 7-18) sekä savuttoman työympäristön.

Organisaation kuvaus

Kangasalan kaupungin ateria- ja siivouspalvelut etsii reippaita ja alasta kiinnostuneita ruoka- ja / tai siivouspalvelualan sijaisia. Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita ja puhtaita tiloja aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka ja viihtyisät puhtaat tilat kaipaa rinnalleen positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Yhteystiedot

Palveluesimies Heli Nieminen 0444863998