Open vacancy Carea

Kymsoten YEK-putki

CareaCareaKymenlaaksoHamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää, Virolahti
Työavain: 
201581
Hakuaika alkaa: 
25.10.2018
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 23.59
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Jätä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä.

Rakennetaan yhdessä sinulle urasuunnitelmaasi tukeva YEK-putki Kymsoten toimipisteissä.

Valitse terveysasemistamme Kouvolassa, Kotkassa ja Haminassa se sinulle sopivin ja tee sairaalapalvelusi Kymenlaakson keskussairaalassa Kotkassa tai Kymenlaakson psykiatrisessa sairaalassa Kouvolassa.

Organisaation kuvaus

Vuonna 2019 aloittaa toimintansa Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymä Kymsote. Kymsoten tehtävänä on järjestää ja tuottaa kaikille maakunnan asukkaille yhdenvertaiset ja helposti saavutettavat sote-palvelut. Kymsote tavoittelee toiminnassaan parasta asiakaskokemusta ja panostaa ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on tulevaisuuden toimija. Tavoite on, että kymenlaaksolaiset ovat aktiivisia, hyvinvoivia ja toimintakykyisiä eri elämäntilanteissa.

Meillä jokaisen erikoisalana on huippuammattilaisuus. Kymsoten Senseit takaavat jokaiselle vastuunnälkäiselle parhaat kehittymismahdollisuudet.

Sensei on alansa kokenut osaaja, jonka työn tavoitteena on potilaan hyvä hoito ja paras asiakaskokemus.
Tämä on lupaus, jonka annamme tosissamme. Työmme perustuu kollegiaaliseen oppimiseen ja koko työyhteisön tukeen – asiassa kuin asiassa. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö, aivan pääkaupunkiseudun kainalossa.

Yhteystiedot

YEK-koordinaattori , rekrytointipäällikkö Tove Forsström
tove.forsstrom@carea.fi