Open vacancy Mikkelin kaupunki

Hanketyöntekijä

Mikkelin kaupunkiMikkelin kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualue, Elinikäinen oppiminen ja osallisuus, KirjastotRaatihuoneenkatu 6Mikkeli
Työavain: 
201588
Hakuaika alkaa: 
9.11.2018
Hakuaika päättyy: 
23.11.2018 15.00
Palkka: 
2346 euroa
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
2.1.2019 - 30.8.2019
Työn kuvaus

Mikkelin seutukirjastoon kuuluu 11 kirjastoa, joissa viidessä toimii myös yhteispalvelupiste. Henkilökuntaa kirjastoissa on noin 45. Mikkelin seutukirjasto on palkittu OKM:n kehittäjäkirjasto -palkinnolla vuonna 2016. Mikkelin kaupunki myy kirjastopalveluja kolmeen naapurikuntaansa.

Haemme hanketyöntekijää Lukemisen unelmavuosi -hankkeisiin.

Tehtävä koostuu kahdesta hankkeesta ja Lukemisen unelmavuosi -kokonaisuuden koordinoinnista. Uusille urille -hanke on XAMK:n hallinnoima kokonaisuus, jossa keskiössä on toisen asteen opiskelijoiden lukutaidon edistäminen. Kirjaston hanketyöntekijän tehtävänä on tässä hankkeessa ideoida ja toteuttaa uusia keinoja lukemisharrastuksen edistämiseksi yhdessä yhteistyöoppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa. Mikkelin kirjasto aikuisväestön lukutaitoja tukemassa -hankkeessa hanketyöntekijän tehtävänä on luoda toimintamalleja aikuisille suunnattuun lukutaitojen edistämiseen. Lisäksi hanketyöntekijä koordinoi Lukemisen unelmavuosi -kokonaisuutta, joka koostuu eri hankkeista ja tapahtumista, joita suunnitellaan ja toteutetaan verkostona. Edellytämme hakijalta näkemystä lukutaidon edistämisen keinoista ja taitoja sosiaalisen kirjastotyön menetelmistä.

Odotamme reipasta otetta työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä yhteistyöhön kirjaston sisällä sekä tärkeimpien sidosryhmien kanssa.

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto.

Työaika on 36 tuntia 45 minuuttia viikossa. Tehtävään valitulla on 4 kuukauden koeaika.

Organisaation kuvaus

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi

Yhteystiedot

Elinikäisen oppimisen ja osallisuuden johtaja
Virpi Launonen
p. 044 794 2460
virpi.launonen(at)mikkeli.fi