Open vacancy Sipoon kunta

Sairaanhoitaja-vastaanottohoitaja

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveysosasto, AvosairaanhoitoIso Kylätie 18Sipoo
Työavain: 
202059
Hakuaika alkaa: 
30.10.2018
Hakuaika päättyy: 
18.11.2018 20.00
Palkka: 
2796,60 € + mahdolliset lisät
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.12.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin.

Sipoon kunnassa on kaksi terveysasemaa, uusi ja moderni pääterveysasema Nikkilässä ja sivuterveysasema Söderkullassa, molemmat toimivien liikenneyhteyksien päässä. Sipoon sosiaali- ja terveyspalveluiden toiminta tähtää kuntalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn edistämiseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn. Avosairaanhoidon vastaanotto tekee aktiivista yhteistyötä kuntaorganisaation sisällä kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Perusterveydenhuollon palvelut tuotetaan asiakaslähtöisesti, joustavasti ja vaikuttavasti.

Haemme nyt joukkoomme SAIRAANHOITAJAA ajalle 1.12.2018 - 31.12.2019.

Sairaanhoitaja -vastaanottohoitajana työnkuvasi on monipuolinen ja työskentelet avosairaanhoidon vastaanotolla itsenäisesti. Työssäsi hoidat, ohjaat ja neuvot potilaita, teet hoidon tarpeen arviointia puhelimessa ja vastaanotolla sekä toimit usein lääkärin kanssa työparina. Tullessasi meille töihin pääset tekemään hoitotyötä hyvin toimivassa työyhteisössä ja tiiviissä yhteistyössä muiden sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaisten kanssa. Tarjoamme vastaanotolla sekä kiireetöntä että päivystyksellistä hoitoa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto. Myös sairaan- ja terveydenhoitajaopiskelijat huomioidaan, mikäli vähintään 140 opintopistettä (210 opintopisteen) tutkinnosta on suoritettu ja avosairaanhoidossa työskentelystä on riittävästi kokemusta. Hakijalta vaaditaan lisäksi toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Laskemme eduksi työkokemuksen avosairaanhoidon vastaanotolta ja arvostamme erityisesti hyviä tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista, itsenäistä otetta työhön.

Tehtäväkohtainen peruspalkka on 2796,60 euroa + mahdolliset kieli- ja kokemuslisät. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan ja tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kiinnostuitko?
Jätä hakemuksesi 18.11.2018 klo 20 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa vs osastonhoitaja Minna Seppälä, puh. 0401914200 tai minna.seppala(at)sipoo.fi