Open vacancy Keuruun kaupunki

Keuruun yhteiskoulun yläkoulun äidinkielen tuntiopettaja

Keuruun kaupunkiKeuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, PerusopetusJussi Rainiontie 5 AKeuruu
Työavain: 
202116
Hakuaika alkaa: 
1.11.2018
Hakuaika päättyy: 
15.11.2018 15.00
Palkka: 
OVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
01.01.2019
Työn kuvaus

Haetaan äidinkielen tuntiopettajaa Keuruun yhteiskoulun yläkouluun. Tehtävä täytetään 01.01.2019 alkaen toistaiseksi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (865/2005, 5 §) mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Virkaan haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Mikäli se ei ole mahdollista, hakemuksen voi lähettää myös sähköpostitse: jukka.oikarinen@keuruu.fi tai kirjeitse: Keuruun yhteiskoulun yläkoulu / Rehtori Jukka Oikarinen, Jussi Rainiontie 5 A, 42700 Keuruu.

Virkaan valitun tulee toimittaa ottamisesta päättävälle viranomaiselle 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saamisesta hyväksyttävä lääkärintodistus (Laki kunnallisesta viranhaltijasta 7§) ja rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 3§). Muutoin päätös raukeaa.

Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Keuruun kaupunki on savuton työpaikka.

Organisaation kuvaus

Kaupunkimme tarjoaa Sinulle elämyksiä ja elämänlaatua. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Perheiden peruspalvelut kuten päivähoito, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Keuruun seutukunnalla asuvat Suomen viidenneksi tyytyväisimmät palvelujen käyttäjät. Seutukunnan palveluja kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tarjolla on modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki. Tervetuloa!

Yhteystiedot

Rehtori Jukka Oikarinen, puh. 040 5135 822 tai jukka.oikarinen@keuruu.fi