Open vacancy Sipoon kunta

Lastenhoitaja

Sipoon kuntaSivistysosasto, VarhaiskasvatuspalvelutIso Kylätie 18Sipoo
Työavain: 
202190
Hakuaika alkaa: 
31.10.2018
Hakuaika päättyy: 
22.11.2018 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
2.1.2018
Työn kuvaus

Sipoon kunnan varhaiskasvatuksen tavoitteina on liikunnallisen ja kielellisen kehityksen tukeminen. Liikunnan avulla annamme lapselle myönteisiä osallistumisen kokemuksia ja elämyksiä lähellä luontoa. Kunnan kaksikielisyys on rikkaus, joka antaa hyvän perustan kielellisen kulttuurin ja kielellisten valmiuksien kehittymiselle. Lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia tuemme ja turvaamme pienryhmätoiminnan ja kasvatuskumppanuuden kautta.

Haemme nyt lastenhoitajaa Hansaksen päiväkotiin ajalle 2.1. - 30.6.2019.

Jos olet joustava ja sosiaalinen, ja sinulla on kykyä ymmärtää lapsen erityisyyttä ja halua tukea lapsia arjen haasteissa, etsimme juuri sinua lastenhoitajan sijaiseksi Hansaksen päiväkotiin 3-5 v ryhmään. Päiväkotimme on pieni ja kodikas kolmen ryhmän päiväkoti Söderkullassa lähellä luontoa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Arvostamme, jos sinulla on aiempaa kokemusta lastenhoitajan tehtävistä. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös hakijat, jotka eivät täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään alla olevan linkin kautta 22.11.2018 klo 12.00 mennessä tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen päiväkodinjohtaja Erja Niemi 050 520 6455 tai erja.niemi(a)sipoo.fi.