Open vacancy Kangasalan kaupunki

PERHETYÖNTEKIJÄ

Kangasalan kaupunkiKangasalan kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskusUrheilutie 15Kangasala
Työavain: 
202333
Hakuaika alkaa: 
2.11.2018
Hakuaika päättyy: 
16.11.2018 15.00
Palkka: 
2 266,91 euroa/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2019
Työn kuvaus

PERHETYÖNTEKIJÄN TYÖSUHDE

Kangasalan kaupungin perhetyö on yksi sosiaali- ja perhepalvelujen avohuollon tukitoimi ja työtä tehdään kotikäyntityönä asiakasperheissä. Kangasalla perhetyöntekijät tekevät sekä lastensuojelun tehostettua perhetyötä että sosiaalihuoltolain mukaista perhetyötä. Perhetyöntekijä toimii osana perhetyön tiimiä ja tiiviissä yhteistyössä lapsiperheiden sosiaalityöntekijöiden kanssa. Perhetyöntekijöillä on lähiesimiehen, perhetyön ohjaajan tuki ja ryhmätyönohjaus.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalialan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi (AMK). (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 § 8 ja § 32), myös muu soveltuva koulutus huomioidaan. Lisäksi edellytämme kokemusta lasten ja perheiden parissa työskentelystä.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002), ja hyväksyttävä Kangasalan kaupungin työterveyshuollon antama lääkärintodistus terveydentilastaan. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön osalta työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetesti.Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa on 6 kk:n koeaika.

Edellytämme oman auton käyttöä.

Organisaation kuvaus

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.
Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Yhteystiedot

Perhetyön ohjaaja Anna-Maija Syrjä, puh.040 133 6769
e-mail: anna-maija.syrja@kangasala.fi