Open vacancy Sipoon kunta

Hallinnollinen päiväkodinjohtaja

Sipoon kuntaSivistysosasto, VarhaiskasvatuspalvelutIso Kylätie 18Sipoo
Työavain: 
202365
Hakuaika alkaa: 
1.11.2018
Hakuaika päättyy: 
20.11.2018 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.1.2019
Työn kuvaus

Miltä näyttäisi päiväkoti, jonka puitteita ja toimintatapoja olisit luomassa alusta asti? Millaisista osaajista muodostuu paras työyhteisö? Miten varhaiskasvatus voisi parhaiten tukea lapsen kielellistä ja liikunnallista kehitystä? Millainen päiväkoti mahdollistaa hyvän luontosuhteen syntymisen?

Kutkuttavatko kysymykset? Onko sinulla vastaus? Meillä on paikka sinulle! Sipoon kunnan varhaiskasvatuspalvelut nimittäin etsii

hallinnollista PÄIVÄKODINJOHTAJAA upouuteen Nikkilän sydämen päiväkotiin 1.1.2019 alkaen.

Syyskuussa 2019 valmistuu Sipoon kunnan uusi ja pedagogisilta ratkaisuiltaan moderni 8-ryhmäinen Nikkilän sydämen päiväkoti. Nyt valittava päiväkodinjohtaja on vuoden 2019 alusta mukana kehittämässä uuden päiväkodin toimintaympäristöä ja tulevaa pedagogista toimintaa yhdessä tulevan henkilökunnan, arkkitehdin ja varhaiskasvatuksen hallinnon kanssa. Varhaiskasvatuksen moniosaajana tehtävänäsi on luoda puitteet monipuoliselle ja asiantuntevalle pedagogiikalle. Odotamme sinulta näkemystä ja rohkeutta luoda uutta, ja kehittää Sipoon kunnan varhaiskasvatusta.

Uudessa rakennuksessa tulevat toimimaan suomenkielinen ja ruotsinkielinen varhaiskasvatus sekä kunnan avoin varhaiskasvatus. Päiväkodin toiminnan johtamisen lisäksi työtehtäviisi kuuluukin avoimesta varhaiskasvatuksesta ja sen kehittämisestä vastaaminen. Kaksikielisen päiväkodin johtajana tarvitset työssäsi molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi edellytämme vahvaa kiinnostusta Sipoon paikallisen varhaiskasvatussuunnitelman jalkauttamiseen sekä kokemusta henkilökunnan, pedagogiikan ja talouden johtamisesta. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Tervetuloa lämminhenkiseen ja innovatiivisen porukkaamme!

Viran kelpoisuusvaatimuksena on vähintään varhaiskasvatuslain (540/2018) 31 § mukainen kelpoisuus, kuitenkin huomioiden 74 § ja 75 § voimaantulon ja siirtymäsäännökset. Lisäksi edellytämme riittävää johtamistaitoa sekä molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista hallintaa.
Valitun henkilön on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Pyydämme jättämään hakemukset 20.11.2018 klo 16.00 mennessä alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Sipoon kunnan varhaiskasvatuksen keskeisenä toiminta-ajatuksena on tarjota monipuolisia päivähoitopalveluja ja vastata lapsen varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja kuntoutuksen tarpeisiin asiantuntevasti sekä tukea perheitä kasvatustehtävässä ja vanhemmuudessa. Sipoon varhaiskasvatuksen strategisina sitovina tavoitteina on liikunnallisen ja kielellisen kehityksen tukeminen. Liikunnan avulla annamme lapselle myönteisiä osallistumisen kokemuksia ja elämyksiä lähellä luontoa. Kunnan kaksikielisyys on rikkaus, joka antaa hyvän perustan kielellisen kulttuurin ja kielellisten valmiuksien kehittymiselle.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatuspäällikkö Mervi Keski-Oja, puh. 050-3625279, mervi.keski-oja(at)sipoo.fi