Open vacancy Janakkalan kunta

Kassanhoitaja

Janakkalan kuntaJanakkalan kuntaJuttilantie 1Janakkala
Työavain: 
202450
Hakuaika alkaa: 
2.11.2018
Hakuaika päättyy: 
18.11.2018 23.59
Palkka: 
KVTES:n mukainen.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
10.12.2018
Työn kuvaus

Haemme kassanhoitajaa Janakkalan kuntaan Tervakosken uimahallille.
Jos olet lämmin henkinen asiakaspalvelija, jolla pysyvät paperit järjestyksessä ja on kokemusta kahvion pyörittämisestä - olet etsimämme henkilö! Etsimme näiden ominaisuuksien lisäksi hyvä tiimikaveria, jolla on ajatuksia toiminnan kehittämiseen.
Kassanhoitaja työskentelee Tervakosken uimahallilla Janakkalan kunnassa.
Työnkuvaan kuuluu uimahallin kassan ja lipunmyynnin hoitaminen uimahallin aukioloaikana, asiakaspalvelutyö ja välisiivouksen suorittaminen päivän aikana uimahallin tiloissa. Kassanhoitaja hallinnoi kassapäätettä ja kassatoimintaa, hoitaa kahvion ja lipunmyyntiin liittyvät tilaukset, vastaa kahvion elintarvikehygieniasta sekä tilavarausten yhteydessä tilatuista kahvituksista. Työajan määrittävät uimahallin aukioloajat. Työ on vuorotyötä sisältäen viikonloppuvuoroja.
Työsuhde on määräaikainen. Kassanhoitajan toimen vakinaistamisesta saadaan valtuuston päätös joulukuussa 2018, jonka jälkeen suoritetaan rekrytointi vakituiseen työsuhteeseen. Tervakosken uimahallin lipunmyynti ja kahvio siirtyvät kunnan omaksi työksi 1.1.2019 alkaen. Kassanhoitajan tehtäviin kuuluu joulukuussa toiminnan käynnistämisen edellytysten luominen (tilaukset, välineet, käytännön ohjeistukset jne.)

Tehtävään edellytetään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa, ammatillista perustutkintoa tai vastaavia aikaisempia tutkintoja. Lisäksi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi.
Eduksi katsotaan:
- hygieniapassi
- aikaisempi työkokemus vastaavissa tehtävissä
- kokemus asiakaspalvelutyöstä
- kokemus kassatyöskentelystä
- ensiapukoulutus
Lisäksi toivomme oma-aloitteisuutta, vastuunottokykyä sekä reippautta kohdata eri-ikäisiä asiakkaita.

Työn luonne: vuorotyö
Työsuhteen kesto: määräaikainen 10.12.2018-10.2.2019
Työaika: Yleistyöaika 38,75h/vko

Toimeen haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Hakuaika päättyy 18.11.2018. Työ alkaa 10.12.2018. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Haastattelut suoritetaan 20.-23.11.2018.

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.

Noin 1000 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Yhteystiedot

liikuntapäällikkö Inkeri Jortikka, 03 680 1800, inkeri.jortikka@janakkala.fi