Open vacancy Kirkkonummen kunta

Lähihoitaja

Kirkkonummen kuntaPERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten hyvinvointipalvelujen yhteiset palvelut.Kirkkonummi
Työavain: 
202490
Hakuaika alkaa: 
8.11.2018
Hakuaika päättyy: 
22.11.2018 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
26.11.2018
Työn kuvaus

Lähihoitajan vakituinen toimi

Haemme perusturvan ikäihmisten hyvinvointipalveluiden palvelukseen osaavaa ja ammattitaitoista lähihoitajaa sijaispoolitoimintaan. Sijaispoolissa toimii viisi lähihoitajaa. Sijaispoolia käyttävät kaikki ikäihmisten palveluiden ympärivuorokautiset yksiköt eli hoivakoti Lehmuskartano, Volskoti, Palvelutalo sekä kotihoito. Sijaistyövoimaa poolista tarjotaan aamu- ja iltavuoroihin kaikkina viikonpäivinä.

Lähihoitajan toimeen edellytetään lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröintiä. Molempien kotimaisten kielten suullinen taito on eduksi. Poolin työntekijällä tulee olla ajokortti ja mielellään käytössä oma auto, koska osa toimipaikoista sijaitsee julkisen liikenteen ulottumattomissa. Arvostamme työyhteisötaitoja, ennakkoluulotonta ja reipasta asennetta, vastuullisuutta ja halua sitoutua sekä toiminnan että oman ammattitaidon kehittämiseen.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus KVTES mukaisesti.

Työ alkaa 26.11.2018 tai sopimuksen mukaan

Organisaation kuvaus

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

Yhteystiedot

Tiedusteluihin vastaa hoitotyön esimies Sari Ahola puh. 050 3209106 tai etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sähköisellä hakulomakkeella kuntarekryn kautta. Hakuaika päättyy 22.11 2018 klo 12.00.