Open vacancy Sipoon kunta

Kirjastopalvelupäällikkö

Sipoon kuntaSivistysosasto, Kulttuuri- ja vapaa-ajan palvelutIso Kylätie 18Sipoo
Työavain: 
202516
Hakuaika alkaa: 
2.11.2018
Hakuaika päättyy: 
19.11.2018 15.00
Palkka: 
3493,13 euroa + mahdolliset lisät
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
3.12.2018 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoon kunnankirjasto on dynaaminen kirjasto kasvavassa kunnassa. Kirjastolla on kaksi toimipistettä: Sipoon pääkirjasto Nikkilässä ja Söderkullan lähikirjasto. Sipoon kunnankirjasto kuuluu uuteen Helle-kirjastokimppaan yhdessä 11 muun kunnan kirjastojen kanssa.

Sipoon kunnan kulttuuri ja vapaa-ajan palvelut hakee nyt KIRJASTOPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ 3.12.2018 alkaen, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Kirjastopalvelupäällikön tehtävänä on johtaa ja kehittää kirjastopalvelut yksikköä. Toivomme kirjastopalvelupäälliköltä innostavaa otetta. Palvelupäällikkö on osa Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen johtoryhmää. Kirjasto tekee tiivistä yhteistyötä paitsi kulttuuri- ja vapaa-aikatoimijoiden kanssa myös kunnan muiden osastojen ja lähikuntien kirjastojen kanssa. Siksi uudelta päälliköltä odotetaan hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä hyödyntää verkostoja.

Työyhteisömme on kannustava ja pyrimme siihen, että jokaisella on mahdollisuus käyttää luovuuttaan ja kehittyä työssään. Uudella kirjastopalvelupäälliköllä on hyvät lähtökohdat sekä tilojen että henkilökunnan osalta kirjastopalvelujen menestykselliseen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Nikkilän peruskorjattu pääkirjasto aukeaa marraskuussa 2018. Söderkullan lähikirjasto toimii moderneissa tiloissa ja sen lainaus- ja kävijämäärät ovat lähes samat kuin pääkirjastolla. Söderkullan kirjasto toimii osittain omatoimikirjastona. Kirjasto on ottanut käyttöön Koha-kirjastojärjestelmän vuonna 2017. Asiakaspalautteissa Sipoon kirjasto on saanut loistavat arvosanat etenkin asiakaspalvelun osalta.

Kelpoisuusehdot virkaan ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys kirjastojen tehtäviin ja toimintaan. Eduksi katsotaan kirjasto- ja informaatioalan opinnot sekä kokemus esimiestyöstä. Edellytämme molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista osaamista. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Tehtäväkohtainen palkka on 3493,13 + mahdolliset työkokemus- ja kielilisät. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Hakemukset pyydetään jättämään 19.11. klo 15 mennessä ohessa olevan linkin kautta, tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry

Katso myös Facebook-sivumme: Sipoon kirjasto & Kulttuuri - Sibbo bibliotek & Kultur

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Yhteystiedot

Tiedusteluihin vastaavat kirjastopalvelupäällikkö Malin Hollmén, malin.hollmen(at)sipoo.fi, 050-4433635 ja Kulttuuri- ja vapaa-aikapäällikkö Anne Laitinen anne.laitinen(at)sipoo.fi 050-5485682.