Open vacancy Kangasalan kaupunki

Kotihoidon johtaja

Kangasalan kaupunkiKangasalan kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskusUrheilutie 15Kangasala
Työavain: 
202532
Hakuaika alkaa: 
2.11.2018
Hakuaika päättyy: 
19.11.2018 12.00
Palkka: 
KTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

SINUSTAKO KOTIHOIDON JOHTAJA KANGASALLE

Kotihoidon johtajana vastaat yksiköittesi toiminnan ja talouden johtamisesta, suunnittelusta ja kehittämisestä. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa iäkkäiden palvelujen sisällön tuntemista. Johtamisessa korostuu ihmislähtöinen toiminnan kehittäminen muuttuvassa toimintaympäristössä sekä osaamisen johtaminen valmentavalla työotteella. Arvioit systemaattisesti palvelujen laatua, tunnistat kehittämisen painopistealueet ja organisoit yhdessä sovittujen kehittämistoimenpiteiden toimeenpanon. Painopisteenä kehittämisessä on kotona asumista tukevien palvelujen vahvistaminen. On hyvä, jos sinulla on kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä näyttöä niissä menestymisestä.
Keskeinen tehtäväsi on tukea henkilöstön osaamista muutoksessa ja edistää tutkittuun tietoon perustuvia, yhtenäisiä toimintatapoja. Onnistumisessasi korostuu yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi sekä kyky moniammatilliseen yhteistyöhön. Toivomme johtamisesi olevan rohkeata, uudistushaluista ja innostavaa.
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen ja hallinnon opinnoilla. Lisäksi edellytetään hyvää sosiaalipalvelujen ja - lainsäädännön tuntemusta sekä riittävää kokemusta johtamis- ja esimiestehtävistä. Eduksi luetaan kokemus kotihoidon johtamisesta.

Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön osalta työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetesti.

Organisaation kuvaus

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasala toimii isäntäkuntana.

Yhteystiedot

Sosiaali- ja terveysjohtaja Marika Lanne, p. 050 380 3340, marika.lanne@kangasala.fi,
Vs. vanhustyön johtaja Elina Rissa, p. 050 520 7363, elina.rissa@kangasala.fi.