Open vacancy Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Kuntoutussuunnittelija

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymäKuntoutuspoliklinikkaRovaniemi
Työavain: 
202583
Hakuaika alkaa: 
5.11.2018
Hakuaika päättyy: 
20.11.2018 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana kuntoutussuunnittelijan toimi 20.11.2018 klo 15.00 mennessä

Kuntoutussuunnittelija työskentelee Lapin keskussairaalan kuntoutuspoliklinikalla osallistuen Lapin maakunnassa kuntoutustoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen kuntoutusylilääkärin työparina. Suunnittelija toimii alan kehittämistyöryhmissä sekä suunnittelee ja organisoi alueella toimintakyvyn tuen toimintamalliin liittyvää koulutusta ja yhteistä osaamista. Asiakastyössä painottuu erityisnuorten ammatillisen polun löytäminen ja edistäminen.

Organisaation uudistuessa tehtävä voi jatkossa sisältää myös esimiestyötä.

Edellytämme laaja-alaista kuntoutuksen osaamista ja perehtyneisyyttä sekä kykyä toimialan suunnitteluun ja kehittämiseen.

Eduksi katsomme kokemuksen kuntoutuksen toiminnoista ja tehtävistä sekä verkostoissa työskentelystä. Arvostamme myös verkostoitumis- ja yhteistyötaitoja, kykyä vastuulliseen itsenäiseen työskentelyyn, kirjallista esitys- ja suullista esiintymistaitoa sekä projektiosaamista.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta: www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi

Lisätietoja antavat kuntoutussuunnittelija Tiina Notko, p. 040-652 6897 ja
kuntoutuksen ylilääkäri Niko Tieranta, p. 040-835 0584. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.

Rovaniemellä 5.11.2018

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Organisaation kuvaus

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Kuntoutussuunnittelija Tiina Notko, p. 040-652 6897 ja kuntoutuksen ylilääkäri Niko Tieranta, p. 040-835 0584. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.