Open vacancy Loviisan kaupunki

Toimistosihteeri

Loviisan kaupunkiPerusturvakeskusÖhmansgatan 4Loviisa
Työavain: 
202609
Hakuaika alkaa: 
5.11.2018
Hakuaika päättyy: 
19.11.2018 13.00
Palkka: 
Palkkaus KVTES:in mukainen.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
7.1.2019
Työn kuvaus

Haemme toimistosihteeriä perusturvakeskukseen. Edellytämme, että voit aloittaa työt 7.1.2019.

Toimistosihteerin työ keskuksessamme on vaihtelevaa ja ajoittain hyvinkin nopeatahtista työtä, jonka tavoitteena on tarjota keskukselle parasta mahdollista palvelua. Toivomme sinulta joustavuutta, vastuullisuutta, suunnitelmallisuutta, stressinsietokykyä, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja ja yhteistyökykyä.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat perusturvakeskuksen asiakaslaskutus (kotihoito ja palveluasuminen), ostolaskujen tiliöinti ja muut avustavat kirjanpitoon liittyvät tehtävät sekä muut toimistotyöhön liittyvät tehtävät.

Edellytämme sinulta erinomaisia yhden kotimaisen kielen suullisia ja kirjallisia taitoja sekä hyviä toisen kotimaisen kielen taitoja sekä kirjanpidon perusteiden hallintaa. Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa sopiva koulutus (esimerkiksi laskentamerkonomin tai tradenomin tutkinto), aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä luetaan eduksi. Työaika 36,75 h/viikko. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta. Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 700 asukasta. Lovisian kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

tiedustelut arkisin klo 13-15 taloussuunnittelija Annette Povenius, annette.povenius@loviisa.fi, puh 0440 555 927